Ce consumam intr-un coffee break

pauza de cafea evenimente

Daca esti o persoana activa ce participa la traininguri, conferinte sau alte tipuri de evenimente, cu siguranta stii ce este un coffee break. Este pauza aceea pe care participantii o iau la un anumit interval, pentru a se deconecta de la informatiile si activitatile la care tocmai au participat si a-si lua portia de energie pentru mai tarziu.

Iar daca esti o persoana obisnuita cu astfel de evenimente, cu siguranta poti numi cateva coffee break-uri pe care le tii minte. Uneori, se intampla sa nu-ti mai amintesti detaliile evenimentului, informatiile pe care le-ai primit sau activitatile in care ai fost implicat, dar cafeaua aceea buna de tot iti ramane mult timp in memorie. La fel este si cu cafeaua proasta sau micile gustari care n-au fost pe placul tau. Asadar, ce consumam intr-un coffee break?

Un coffee break este, in primul rand, despre cafea

Dupa cateva ore in care au stat concentrati la informatii, oamenii au nevoie de o cafea buna care sa-i ajute sa se concentreze mai departe. In plus, cafeaua din timpul unui coffee break ii apropie pe participanti si ii ajuta sa se conecteze si sa intre in conversatie unii cu altii.
Cafeaua este, asadar, nu numai un energizant, ci si un liant, deci e musai sa fie buna. Desigur, de langa cafea nu trebuie sa lipseasca “accesoriile”: laptele si zaharul, pentru a acoperi toate gusturile.

Langa cafea, ceva bun de rontait

Un coffee break nu este un pranz. El dureaza mult mai putin, numai cat participantii sa se deconecteze si sa se incarce cu energie. Totusi, asta nu inseamna ca nu este timp pentru mancare, ci ca aceasta trebuie adaptata la tipul evenimentului.

La un coffee break se servesc mancaruri foarte usor de consumat si de tinut in mana, care sa-ti permita sa porti si o conversatie cu ceilalti participanti: produse de patiserie, precum saleuri, minipateuri sau croissante mici, miniprajituri sau fructe proaspete.

Pentru o oferta personalizata de coffee break, cu mare drag va invitam sa ne contactati!

Distribuie

Alte articole