Ce au in comun o firma de catering si o companie farmaceutica?

De curand, am avut ocazia sa lucram cu Boehringer Ingelheim, companie farmaceutica de renume, ocazie cu care am gasit cateva puncte comune care ne apropie.

Valoare prin inovare

Unul dintre aspectele importante dupa care Boehringer Ingelheim isi ghideaza activitatea este „Valoare prin inovare”. Este, de altfel, un principiu la care si noi tinem mult in tot ceea ce facem. Chiar daca avem o serie de retete pe care le folosim, ne place sa aducem si un strop de creativitate in tot ceea ce facem, sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si – de ce nu? – sa acceptam noi si noi provocari.

Suntem convinsi ca numai prin inovare putem aduce valoare in acest domeniu si, de altfel, in oricare alt domeniu.

Transparenta

Cand lucrezi in industria alimentara, transparenta este extrem de importanta. Oamenii care apeleaza la serviciile tale sunt preocupati de sanatatea si bunastarea lor si, de aceea, vor sa stie care sunt ingredientele folosite pentru prepararea mancarurilor. De aceea, punem mare accent pe comunicarea cu clientii, ne asiguram intotdeauna ca intelegem care sunt nevoile lor si ne straduim sa le indeplinim dorintele.

Sustenabilitate

In alegerea ingredientelor noastre, ne asiguram ca suntem cat se poate de prietenosi cu mediul si ca nu facem risipa. De aceea, calculam cu grija numarul de portii necesar, in asa fel incat sa fie din plin pentru evenimentele la care facem catering, dar in acelasi timp, sa nu fie necesar sa se arunce surplusul.

Catering de bufet rece si desert pentru Boehringer Inhelm

Pentru ca rezonam mult cu valorile companiei, ne-a fost foarte usor sa acceptam provocarea de a face catering de bufet rece si desert pentru unul dintre evenimentele lor.

Am ales mancaruri care sa se potriveasca atat in materie de gust, dar si cromatic, cu specificul companiei. Asa se explica abundenta de verde: bruschette cu prosciutto, rucola si parmezan, minitarte cu salata season, miniwraps cu spanac, lingurite cu crema de avocado si somon, foietaj cu pesto si branza de capra.

Si desertul a fost adaptat cromatic. Am adus tarte cu vanilie si fistic, macarons cu zmeura si alte cateva bunatati ce au fost extrem de apreciate de invitati.

Ne plac provocarile si, mai ales, proiectele cu care rezonam, asa ca abia asteptam sa venim cu solutii de catering si pentru evenimentul tau.

Distribuie

Alte articole