Meniuri Revelion

Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala. Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.

Contacteaza-ne!





    Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

    Meniu Revelion Gold 2023-2024

    Bufet rece:

    • Tarta Quiche cu masline negre si rosii cherry – 0,5 buc/pers
    • Placinta cu ciolan afumat si ciuperci – 1 buc/pers
    • Bruschete cu crema de anghinare si prosciutto – 1 buc/pers
    • Frigarui de Emmentaler si strugure – 1 buc/pers
    • Lingurita din aluat sarat cu mouse de somon si capere – 1 buc/pers
    • Bruscheta cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 buc/pers
    • Tartelete cu salata de pui si wasabi – 1 buc/pers
    • Bruschete cu humus, ardei copt si ceapa crispy – 1 buc/pers
    • Salata de fasole rosie si cartofi dulci – bol

       

    Bufet cald:

    • Piept de pui 4 formagi – 80 gr/pers
    • File de salau cu dulceata, rosii cherry si capere – 80 gr/pers
    • Frigarui de porc in crusta de seminte – 80 gr/pers

      Cartofi taranesti – 125 gr/pers

    • Salata de paste cu sos de ardei copt, branza feta si alune de padure – 100 gr/pers
    • Salata de varza rosie si vinegreta de rodie – 100 gr/pers
    • Asortiment mini chifle

     

    Desert – 100 gr/pers:

    • Asortiment mini tarte si mini choux-uri

    130 lei
    /persoana fara TVA, respectiv 141,70 lei cu TVA inclus

    Meniu Revelion Platinum 2023-2024

    Bufet rece:

    • Montada de boquerones – 1 buc /pers

    • Minibriosa cu vin rosu, ciocolata si mousse de humus cu leustean – 1 buc /pers

    • Tartalete cu salata de vinete cu tahini – 1 buc /pers

    • Pate brisee cu creamcheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregano – 1 buc/pers

    • Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 buc /pers

    • Mini tarta cu salata de rata crispy – 1 buc /pers

    • Pate brisee cu creveti, sofran, pudra de sfecla si baby mazare – 1 buc /pers

    • Rulouri cu prosciutto, camembert, para, rucola si nuci – 1 buc /pers

    • Rulada de cascaval cu fructe confiate – 1 buc /pers

    • Salata cu baby spinach, branza de capra, merisor si mere – bol


    Bufet cald:

    • Obrajori de vita confiata – 70 gr/pers

    • Piept de curcan cu sos de citrice si merisoare – 70 gr/pers

    • Rulada de porc cu anghinare si rosii uscate –70 gr/pers

    • File de biban de mare cu sos de sampanie – 70 gr/pers

    • Cartofi la cuptor cu chimichurri – 150 gr/pers

    • Salata de orez salbatic – 70 gr/pers

    • Salata mozaic cu piersici si nuci – 70 gr/pers

    • Asortiment chifle

    Desert – 100 gr/pers:

    • Asortiment mini prajituri (prajitura cu mascarpone, iaurt si fructe de padure, prajitura kinder felie de lapte, prajitura cu mousse de zmeura)
    183 lei
    /persoana fara TVA, respectiv 199,47 lei cu TVA inclus

    Pentru minim 20 de meniuri, din partea casei va oferim 1 platou special de branzeturi!

    Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala. Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
    Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.

    Contacteaza-ne!





      Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

      Informatii importante

      Minimul de comanda este de 20 portii/livrare. Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu. Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount. Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.

      Servicii logistice incluse – valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:

      • Vesela necesara de unica folosinta premium
      • Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara
      • Fete de masa daca este cazul
      • Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
      • Transport
      • Preluare recipiente dupa eveniment
       
      Servicii neincluse:
      • Pachet de bauturi
      • Pahare sticla pentru bauturi
      • Ospatari 
      • Vesela portelan