Meniuri Revelion

Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala. Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.

Contacteaza-ne!





    Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

    Meniu Revelion Gold 2024- 2025

    Bufet rece:

    • Tarta Quiche cu masline negre si rosii cherry – 0,5 buc/pers

    • Ciabatta cu crema de anghinare si prosciutto – 1 buc/pers

    • Frigarui de Emmentaler si strugure – 1 buc/pers

    • Ciabatta cu crema de branza Philadelphia & wasabi, somon fume si rucola – 1 buc/pers

    • Bruscheta cu para confiata, gorgonzola si nuca – 1 buc/pers

    • Tartelete cu salata salata de rata crispy – 1 buc/pers

    • Salata de naut cu tahini, sumac si legume – bol

     

    Bufet cald:

    • Piept de pui pizzaiola – 80 gr/pers

    • File de salau cu sos de citrice – 80 gr/pers

    • Ceafa de porc slow cook cu sos brun – 80 gr/pers

    • Cartofi la cuptor cu chimichurri – 125 gr/pers

    • Legume la plita – 80 gr/pers

    • Salata de varza rosie si vinegreta de rodie – 60 gr/pers

    • Asortiment mini chifle

     

    Desert – 100 gr/pers:

    • Asortiment mini tarte si mini choux-uri

    150 lei
    /persoana fara TVA (cota TVA 9%-130 lei si cota TVA 19%-20 lei), respectiv 165,50 lei/pers cu TVA inclus

    Meniu Revelion Platinum 2024- 2025

    Bufet rece:

    • Montada de boquerones pe muffin de spanac – 1 buc/pers
    • Bruscheta cu salata de ciuperci cu trufe si rodie – 1 buc/pers
    • Frangipan cu crevete – 1 buc/pers
    • Biscuite de parmesan cu piept de rata afumat si ganache de mango – 1 buc/pers
    • Ciabatta cu pesto de fistic, mozzarella fresh si rosii sechi – 1 buc/pers
    • Pate brisee cu creveti, sofran, pudra de sfecla si baby mazare – 1 buc/pers
    • Ciabatta cu gravlax de somon marinat – 1 buc/pers
    • Rulada de cascaval cu fructe confiate – 1 buc/pers
    • Cosulet cu crema de ardei si dulceata de rosii cherry – 1 buc/pers
    • Tagliatelle de telina, cu vita si nuca (salata)

     

    Bufet cald:

    • Obrajori de vita confiata – 70 gr/pers
    • Piept de curcan cu sos de hribi – 70 gr/pers
    • Muschiulet de porc slow cook cu mere caramelizate –70 gr/pers
    • Somon gratinat cu baby spanac si ciuperci – 70 gr/pers
    • Cartofi gratinati – 150 gr/pers
    • Baby morcovi & ciuperci champignon – 70 gr/pers
    • Salata mozaic cu piersici si nuci – 70 gr/pers
    • Asortiment chifle

     

    Desert – 100 gr/pers:

    • Asortiment mini prajituri (prajitura cu mascarpone, iaurt si fructe de padure, prajitura vienne & prajitura simfonie de iarna)

     

    Pentru minim 20 de meniuri, din partea casei va oferim 1 platou special de branzeturi!

    200 lei
    /persoana fara TVA (cota TVA 9%-180 lei si cota TVA 19%-20 lei), respectiv 220 lei/pers cu TVA inclus
    Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala. Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
    Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.

    Contacteaza-ne!





      Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate

      Informatii importante

      Minimul de comanda este de 20 portii/livrare

       

      Servicii logistice incluse – valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:

      • Vesela necesara de unica folosinta premium
      • Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara
      • Fete de masa daca este cazul
      • Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
      • Transport

      Preluare recipiente – se va face doar pe data de 3 Ianuarie 2025