Meniuri Revelion
Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala.
Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.
Contacteaza-ne!
Meniu Revelion Gold 2022
Vezi meniul
Bufet rece:
- Tarta Quiche cu masline negre si rosii cherry – 0,5 buc/pers
- Tarta Quiche Lorraine – 0,5 buc/pers
- Bruschete cu crema de anghinare si prosciutto – 1 buc/pers
- Frigarui de ementaler si strugure – 1 buc/pers
- Lingurita cu crema de unt si somon fume – 1 buc/pers
- Tartelete cu salata de pui cu wasabi – 1 buc/pers
- Bruschete cu mousse de humus si sfecla – 1 buc/pers
- Salata de cuscus cu naut – bol
- Piept de pui Alfredo – 80 gr/pers
- File de salau cu sos de portocale si coriandru – 80 gr/pers
- Frigarui de porc cu sos hoisin – 80 gr/pers
- Cartofi la cuptor cu ierburi de Provence – 125 gr/pers
- Paste cu sos de ardei copt, branza feta si alune de padure – 100 gr/pers
- Salata de varza rosie cu vinegreta de rodie – 100 gr/pers
- Asortiment mini chifle
100 lei
/persoana fara TVA (cota 9%), respectiv 109 lei cu TVA inclus
Meniu Revelion Platinum 2022
Vezi meniul
Bufet rece:
- Montada de Boquerones – 1 buc/pers
- Minibriosa cu vin rosu, ciocolata si mousse de gorgonzola – 1 buc/pers
- Tartalete cu crema de ardei copt, feta si alune – 1 buc/pers
- Pate brisee cu creamcheese, prosciutto, ciuperci caramelizate si oregana – 1 buc/pers
- Mini tarta cu salata de rata crispy – 1 buc/pers
- Pate brisee cu creveti, sofran, pudra de sfecla si baby mazare – 1 buc/pers
- Bruschete cu camembert, piersici si cirese maraschino – 1 buc/pers
- Tarta Quiche cu somon si praz – 0,5 buc/pers
- Cosulet cu branza brie, dulceata de zmeura si rozmarin – 1 buc/pers
- Salata de humus, ceapa caramelizata si vita – bol
- Salata marocana de morcovi – bol
Bufet cald:
- Obrajori de vita confiata– 70 gr/pers
- Piept de curcan cu sos de branzeturi nobile – 70 gr/pers
- Porc chinezesc cu alune – 70 gr/pers
- Creveti drunken saganaki – 70 gr/pers
- Cartofi chimichurri – 150 gr/pers
- Salata de orez salbatic cu sos de mango – 70 gr/pers
- Salata mozaic cu pere si nuci – 70 gr/pers
- Asortiment chifle
150 lei
/persoana fara TVA (cota TVA 9%), respectiv 163,50 lei cu TVA inclus
Revelionul este un eveniment important pentru toti si fiecare se preocupa sa aiba parte de o experienta exceptionala.
Numele acestei mese provine din cuvantul réveil (cu sensul de „trezire”), pentru ca participarea la aceasta masa înseamna a sta treaz pana la miezul noptii sau uneori pana aproape de dimineata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.
Premier Catering & Events va ajuta sa aveti o masa imbelsugata.
Contacteaza-ne!
Informatii importante
Minimul de comanda este de 20 portii/livrare. Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.
Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount. Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.
Servicii logistice incluse – valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:
- Vesela necesara de unica folosinta premium
- Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara
- Fete de masa daca este cazul
- Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
- Transport
- Preluare recipiente dupa eveniment
Servicii neincluse:
- Pachet de bauturi
- Pahare sticla pentru bauturi
- Ospatari
- Vesela portelan