Catering taiere mot

catering taiere mot

In viata proaspetilor parinti, sunt cateva momente importante – cum sunt taierea motului (la baieti) si ruperea turtei (la fete) -, pe care, in mod traditional, acestia le marcheaza prin ample petreceri. Cand copiii implinesc varsta de 1 an, parintii si nasii acestora organizeaza un eveniment in cadrul caruia copilului de sex masculin i se taie in mod simbolic un smoc de par (traditia cere ca pana atunci sa nu fie deloc tuns), iar celui de sex feminin i se rupe deasupra capului o turta.

Apoi, li se aduce o tava pe care sunt puse diferite obiecte cu simbolistica puternica pentru viata de adult care ii asteapta si copiii sunt lasati sa isi aleaga singuri ce vor. Primele trei obiecte alese sunt cele care, daca ne raportam iar la traditie, se spune ca le vor defini viata profesionala/personala de mai tarziu. Pe tava se pot pune bani, un pix/stilou, carte de credit, chei de masina/casa, pieptan, foarfeca etc.

taiere mot

Nu stim cat din toate acestea au darul de a fi profetii, insa cert este ca toata lumea se amuza si petrece, sarbatorind cu fast si bucurie primul an de viata al copilului.

Haideti sa vedem impreuna care sunt etapele organizarii unei petreceri pentru taierea motului.

In primul rand, parintii si nasii stabilesc de comun acord o data la care sa aiba loc evenimentul. Apoi, gasesc locatia cea mai buna, in functie de numarul invitatilor pe care si-au propus sa-i aiba alaturi, de anotimp – daca e vara, de preferat sa aiba si terasa, de distanta la care se afla de mijloacele de transport, dar si de facilitatile pe care le ofera (parcare, loc de joaca etc). Apoi, se fac invitatiile (cu confirmare de participare neaparat), pentru a se putea contracta si cea mai buna varianta de catering taiere mot. Meniul este foarte important si se stabileste conform preferintelor gazdelor/invitatilor. Daca sunt si copii invitati, pentru acestia se face, de obicei, un meniu separat, specific. Trebuie sa se tina cont si de invitatii cu alergii/vegetarieni/cu restrictii alimentare. Odata stabilit meniul (iar la PREMIER CATERING & EVENTS acest lucru se face impreuna cu dumneavoastra, avand posibilitatea de a alege din meniurile existente sau de a le personaliza) si contractate serviciile logistice necesare, organizatorii trebuie sa se gandeasca cum vor decora sala evenimentului si cum vor fi asezati invitatii la mese. De asemenea, tortul se comanda din timp. Daca se doreste participarea unor artisti in direct, atunci acum este momentul contractarii acestora. In plus, parintii mai pot face o lista cu sugestii pentru cadouri. Si, da, nu uitati nici de serviciile unui fototgraf profesionist.

In ziua petrecerii, eticheta impune ca parintii si nasii sa ajunga mai devreme pentru a se asigura ca totul este pregatit, pentru a primi livrarea de catering taiere mot, dar si pentru a pune la punct ultimele detalii. In plus, este frumos ca gazdele sa-si intampine personal invitatii.

Din acest moment, nu ne ramane decat sa va urma petrecere frumoasa! Nu uitati ca, dupa eveniment, sa multumiti personal invitatilor si partenerilor care v-au fost alaturi!

Distribuie

Alte articole