Catering pentru zile de nastere

Person carrying birthday cake, group of friends in background

E ziua ta ? Noi iti uram „La multi ani minunati” !

Si ai vrea sa organizezi o petrecere pe care invitatii sa o tina minte mult timp? Ba, mai mult, sa-si doreasca si ei una la fel? Perfect! Si vestea buna este ca pentru asta nu este nevoie sa muncesti la pregatiri o saptamana intreaga. Trebuie doar sa te gandesti la detalii – tematica petrecerii, invitati, muzica – si, desigur, sa ne contactezi. Noi iti vom completa petrecerea cu tot ce tine de gastronomie, inclusiv cu aranjarea mancarii comandate sau cu accesoriile, precum echipamentul necesar servirii, set-up (tacamuri, farfurii, pahare), scaune (cu huse sau fara), fete de masa, servetele, servicii auxiliare, transport, decorarea locatiei alese.

petrecere_2

Oferta catering Bucuresti include peste 100 de meniuri standard sau personalizate, adaptabile oricarui tip de locatie – acasa, in gradina (daca vremea permite), la birou, in club etc. In functie de ce doresti, delicioasele noastre preparate culinare iti vor fi livrate sub forma de bufet suedez sau la caserola. Mancare romaneasca, mancare internationala, un adevarat rasfat culinar care iti ofera posibilitatea de a experimenta preparate diferite de cele pe care mama ti le pregateste de fiecare data, fara sa se abata cu nimic de la traditionalul meniu anual. Iar daca la petrecere sunt invitati si copii, acestia pot beneficia de meniuri special gandite si create pentru ei.

Astfel, petrecerea ta se va bucura de toate avantajele pe care serviciile noastre de catering le ofera: preparate delicioase, proaspete, variate si sanatos gatite, cu ornamente rafinate, ceea ce, cu siguranta, va impresiona, o substantiala economie de timp, energie si bani si, nu in ultimul timp, o modalitate eficienta de comandare/instalare si debarasare.

Suntem flexibili, accesibili, rapizi si comunicativi, iar experienta bucatarilor nostri se reflecta in satisfactia papilelor gustative ale tuturor clientilor.

Mai e nevoie sa spunem ca toate acestea iti vor garanta succesul petrecerii?

petrecere_1

Alte articole