Catering pentru training si seminarii

catering coffee-break seminarii

O sesiune de training sau un seminar sunt experiente extrem de utile pentru evolutia carierei oricarui profesionist, mai ales daca vrea sa fie la curent cu ultimele noutati si inovatii din domeniul sau de activitate. Desi nu tin mult, au parte de un program concentrat, astfel ca participantii sunt solicitati din punct de vedere intelectual. De aceea pe parcursul unei zile de training sau a unui seminar, exista mai multe momente de pauza absolut necesare pentru ca atentia sa nu oboseasca. In plus, in aceste pauze, participantii se pot hidrata si pot servi gustari (pauzele de cafea), dar si masa de pranz (de preferat, una usoara, pentru a nu provoca somnolenta).
Din punctul de vedere al organizatorilor, nu este deloc usor sa gestionezi toate aspectele unei astfel de activitati, de aceea cea mai buna solutie este sa apelezi la profesionisti pentru aspectele care nu tin direct de obiectul respectivei sesiuni de training sau al seminarului. Cu alte cuvinte, apeleaza la PREMIER CATERING & EVENTS pentru serviciile de catering corespunzatoare tuturor pauzelor – welcome coffee-break, coffee-break, masa de pranz si, eventual, coffee-break de dupa-amiaza. Acestea pot fi servite sub forma de meniu individual (la caserola) sau sub forma de bufet suedez.

catering coffee-break traning

Propunerile noastre de meniu includ o larga gama de preparate atat reci, cat si calde, in functie de optiunile tale (iar daca niciuna nu este ceea ce cauti, putem alcatui impreuna un meniu personalizat). In plus, pentru ca servirea mesei sa fie cat mai comoda si sa nu perturbe buna desfasurare a activitatii propriu-zise, iti punem la dispozitie o serie de servicii logistice, disponibile indiferent de tipul de meniu pentru care s-a optat, de la vesela de unica folosinta, la platouri si suporti de inox pentru preparatele care se servesc calde in cadrul bufetului suedez, la caserole termorezistente pentru meniurile individuale, fete de masa, transport, preluare recipiente etc.

 bufet suedez catering
Lasa in grija noastra toate aceste aspecte. Participantii vor avea un motiv in plus sa considere un astfel de eveniment nu numai util, ci si placut. Iar odata ce o activitate face placere, atunci acesta are toate sansele sa fie una de succes.

Distribuie

Alte articole