Catering pentru Revelion? Abia asteptam!

revelion catering

Cum stati cu bilantul pentru 2019? Dar cu lista de dorinte pentru 2020? Inca nu s-a terminat anul, mai aveti timp sa le faceti!

Dar stiti pentru ce nu mai este atat de mult timp? Pentru a va hotari ce faceti de Revelion! Mai ales, daca vreti sa organizati o petrecere. Stiti cum se spune, ca lucrurile bune se termina repede, iar acest lucru este valabil pentru salile frumoase, pentru rochiile elegante si chiar si pentru firmele de catering!

De aceea, e bine sa-ti alegi din timp meniul de Revelion, iar noi am pregatit pentru tine patru variante.

Meniu Silver de Revelion

Meniul nostru Silver se potriveste petrecerilor mai restranse, cu un numar mai mic de invitati, care nu se intind pe o durata mare de timp. Daca vreti sa va vedeti pentru cateva ore, sa ciocniti un pahar de sampanie la miezul noptii, sa va mai distrati 1-2 ore si apoi sa incheiati petrecerea, atunci acesta este meniul potrivit.

Va aducem fel de fel de bunatati, atat bufet rece, cat si bufet cald si suntem siguri ca veti avea parte de gusturi bune in noaptea dintre ani.

Meniu Gold de Revelion

Cand petrecerea este mai mare si invitatii cu mult chef de distractie, e musai sa manance mai mult si mai variat, sa aiba energie pentru a sta pana in zori. Pentru astfel de petreceri, am gandit meniul Gold.
Am inclus in el numai mancaruri gustoase, care sa te imbie sa le gusti pe toate si, in acelasi timp, sa-ti tina si de foame.

Meniu Platinum de Revelion

Iar daca vrei sa te distrezi ca la carte, intr-o atmosfera eleganta, unde mancarea buna sa fie din plin, iar distractia sa nu se opreasca decat in zori, atunci iti recomandam meniul nostru Platinum.
Iti aducem numai si numai bunatati, de la canapeuri cu crema de unt si icre rosii, la macarons cu foie gras si crumble de fistic si pana la cotlet de porc cu sos brun si prune uscate. Acestea, dar si multe alte minunatii culinare, vor fi pe masa voastra de Revelion si vor avea grija ca noaptea dintre ani sa fie una memorabila.

Deserturi de Revelion

revelion dulciuri catreing

Deserturilor le-am rezervat un loc aparte in oferta noastra, caci ce este o petrecere fara minitarte cu ciocolata, mousse-uri cu jeleu de hibiscus, cescute cu crema de cafea si alte delicii?
Finalul de an este o perioada plina de evenimente pentru noi, dar abia asteptam sa gatim pentru toate si sa vedem bucuria din privirile celor ce gusta din mancarurile noastre. Grabeste-te sa alegi meniul de Revelion!

Distribuie

Alte articole