Catering pentru Revelion 2017-2018 Bucuresti

catering Bucuresti Revelion

O luna si ne despartim si de anul 2017. Cand a trecut atat de repede? Greu de spus, asa e? Important este insa sa fi trecut cu impliniri, cu bucurii, cu timp petrecut alaturi de cei care conteaza, dar si cu lectii invatate, cu bilanturi si promisiuni pentru anul care vine. Va suna cunoscut, nu? Insa, vestea buna e ca ne mai desparte inca o luna de 2018, asa ca avem suficient timp la dispozitie pentru toate acestea, dar si pentru organizarea… Revelionului! Una dintre cele mai iubite sarbatori, cand impletim tristetea constientizarii ca s-a mai dus un an cu bucuria faptului ca am ajuns pana aici si ca in fata noastra se asterne unul nou, pe care trebuie sa-l intampinam cu voie buna si cu o petrecere despre care sa povestim pana… la urmatorul Revelion.

Revelion meniu romanesc

Catering pentru Revelion

Dar daca vorbim de Revelion, vorbim despre oameni dragi si o masa pe cinste, corect? Indiferent unde alegem sa ne petrecem noaptea dintre ani, masa festiva nu poate sa lipseasca. Dar cate nu sunt de pregatit? Pentru asta insa, exista catering revelion.

Revelion meniu Bucuresti

Meniu de catering pentru Revelion 2017-2018

Noi v-am pregatit cateva meniuri (Silver, Gold, Platinium) in care am combinat bufetul rece cu cel cald si un regal de ingrediente, pentru toate gusturile, cu accente din diferite bucatarii internationale, din care nu lipsesc legumele, carnea de pui/porc, fructele de mare, branzeturile, salatele de diferite tipuri, sosurile rafinate, fructele exotice.

In plus, PREMIER CATERING & EVENTS iti pune la dispozitie o serie de servicii incluse, precum: vesela de unica folosinta (farfurii carton personalizate plastifiate, tacamuri unica folosinta cromate, servetele), platouri, suporturi din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde, transport si preluare recipiente dupa eveniment, aranjarea bufetului suedez si mese prezentare bufet, daca este cazul). Nu ti-am zis ca ne ocupam noi de tot ceea ce presupune un catering revelion de exceptie?

Tie nu-ti mai ramane decat (stim ca nu e usor) sa alegi meniul si sa te ocupi de invitatii, decoratiuni, muzica si… multa energie pozitiva. Caci asa se incepe un nou an, cu entuziasm nedisimulat si o petrecere de zile mari! La multi ani!

revelion_catering_4

Distribuie

Alte articole