Catering pentru petrecerea de Revelion ?

2017

Fiecare isi doreste ca noaptea dintre ani sa fie una spectaculoasa. O noapte in care petrecerea sa tina mai mult ca niciodata si in care distractia sa fie de neuitat. Si asta pentru ca o data pe an este… Revelionul! In plus, parca se spune ca asa cum te simti de Revelion, asa iti va merge tot anul. Asadar, un pretext in plus ca ultimele ore din 2016 si primele din 2017 sa fie… savuroase. Si nu numai la figurat, ci si la propriu! Caci ce petrecere de Revelion e aceea unde sa nu se serveasca preparate migalos gatite si apetisant aranjate? Atat ca anul acesta poate fi mai mult decat atat.

Daca esti gazda petrecerii dintre ani, nu mai e nevoie sa petreci ore in sir in bucatarie gatind, pregatind si curatand, contra-cronometru, astfel incat preparatele sa fie gata la timp, nici prea devreme (sa nu se sleiasca), nici prea tarziu (ca mor invitatii de foame). Anul acesta poti face ceva diferit, ca sa iti ramana suficient timp sa te aranjezi, sa te odihnesti, sa te bucuri, pana la urma, de aceste zile asa cum vrei. Anul acesta, de Revelion poate gati pentru tine Premier Catering! Din cele trei variante de meniu – cu preparate de bufet rece si cald fiecare dintre ele – special concepute pentru o petrecere de vis – in care invitatii nu vor sti sa-ti spuna ce le-a placut mai mult, aranjamentul festiv sau gustul desavarsit al ingredientelor proaspat gatite -, unul dintre ele, cu siguranta va fi pe gustul si profilul petrecerii pe care vrei s-o organizezi.

Este practic, simplu si de efect. Preparatele culinare sunt delicioase, diversificate, ornate ingenios si au avantajul ca, dupa petrecere, nimeni nu va avea niciun fel de problema de ordin digestiv, cum, inevitabil, se intampla destul de des in perioada sarbatorilor de iarna.

Petrece asa cum iti doresti, combinand bucataria traditionala cu cea internationala, cu ajutorul optiunilor moderne de catering pe care ti le ofera firma noastra.

La multi ani!

Distribuie

Alte articole