Desi tehnologia digitala castiga teren in toate domeniile – inclusiv in cultura -, vestile bune vin din partea celor care continua sa creada si sa promoveze valorile traditionale, asa cum este, de exemplu, cititul unei carti. O carte reala, tiparita pe hartie, si nu una in format digital, pe care s-o citesti de pe e-book, tableta sau telefon. Si cum tiparirea fiecarei carti este un eveniment in sine, si lansarea acesteia trebuie sa fie la inaltime.
O lansare de carte este momentul in care aceasta inceteaza sa mai fie doar a autorului si devine a marelui public. Iar acest transfer de „proprietate” este marcat de o reuniune semiformala, in care sunt invitati prieteni, admiratori, oameni de litere, dar si cititori necunoscuti care impreuna vor fi primii ce pot mangaia coperta inca mirosind a cerneala proaspata (la modul simbolic, desigur…). O reuniune in care vorbitorii se vor intrece in a analiza autorul si scrierea sa, iar publicul se va delecta cu toate aceste luari de cuvant si discutii libere, dar si cu… un meniu de gustari pe care va sfatuim sa il alegeti cu atentie, astfel incat sa se incadreze in ambianta data de momentul festiv.
La PREMIER CATERING & EVENTS va sugeram o serie de combinatii elegante, gandite pentru a puncta atmosfera unui astfel de eveniment, apropiindu-i pe oameni, oferindu-le o feerie de nuante si intensitati ale gustului, de arome, forme si ingrediente, de la cele mai familiare pana la cele mai exotice. Va recomandam sa alegeti rafinamentul, optand pentru unul dintre cele patru variante de meniuri de aici, de unde nu lipsesc canapeuri, minirulade, quicheuri, minifrigarui, tartine umplute cu somon, fructe de mare, roastbeef, branza brie, prosciutto melone, surimi – si multe alte specialitati, dar si deserturi fine, precum bomboanele fondante sau miniprajiturile.
Un regal gastronomic pe masura celui artistic, astfel ca lansarea de carte sa stimuleze atat placerea intelectuala, cat si pe cea a papilelor gustative, iar invitatii sa pastreze o amintire cat se poate de emotionanta si de placuta.