Catering pentru botez in Bucuresti

catering botez bucuresti

Despre cele mai importante evenimente din viata niciodata nu s-a vorbit sau s-a scris prea mult. Ele ne marcheaza destinul si, nu de putine ori, il schimba radical. Evenimente fericite, evenimente triste… indiferent de natura lor, atunci cand ai in preajma oameni dragi cu care sa le impartasesti, viata devine mai frumoasa sau, dupa caz, mai usor de asumat.

Dintre momentele cele mai fericite, pe langa nunta, botezul are o semnificatie aparte. Reprezinta prima taina fundamentala a Bisericii Ortodoxe, copilului recent nascut (la 40 de zile, conform traditiei), devenind crestin. Dupa ceremonia religioasa, profund emotionanta, urmeaza sarbatorirea in sine, ce-i drept cu accente laice, dar cu bucurie nu mai putin curata, alaturi de familie si prieteni.

De la sarbatorirea botezului nu pot lipsi muzica variata si nici mancarea buna. O optiune simpla, gustoasa si la indemana o reprezinta catering botez in Bucuresti. Astfel, indiferent de locatia aleasa pentru petrecere, mancarea va fi la inaltimea tuturor exgidentelor, atat prin calitate, gust, dar si ornamente. Caci o data in viata iti botezi copilul si acest eveniment trebuie sa fie unic. Cu siguranta, atunci cand va creste, va fi curios sa vada fotografiile (sau filmarea) de la petrecere si, desi vor fi trecut deja un numar de ani, apeland la catering botez in Bucuresti, petrecerea nu-si va fi pierdut nici atunci din eleganta si stralucire. Veselia mesenilor, tineretea parintilor, dar si mesele rafinat aranjate vor produce, peste ani, nostalgie.

mancare botez

botez catering

catering bucuresti

Indiferent de ce meniu botez Bucuresti alegi din toate variantele puse la dispozitie de PREMIER CATERING AND EVENTS, intotdeauna ingredientele sunt proaspete, de cea mai buna calitate, gatite delicios si orante apetisant, inclusiv tematic, daca asa se doreste. Mancarea poate fi calda si/sau rece, servita stil bufet suedez sau in caserole, in conformitate cu necesitatile respectivei petreceri/locatii – uneori, oamenii aleg ca botzeul sa se desfasoare in aer liber sau intr-un cort inchiriat sau chiar si acasa, daca spatiul le permite.

bufet suedez botez

 

Prin optiunea de catering botez Bucuresti, organizarea oricarei petreceri de acest gen este mult mai simpla, parintii luandu-si de pe cap o mare problema – aceea de a servi la timp mancare proaspata si delicioasa pentru un numar mare de invitati.

O astfel de petrecere are toate sansele sa fie una reusita, asa ca toti cei prezenti se pot reuni din nou, doar cu un an mai tarziu, pentru a sarbatori la fel, cu acelasi entuziasm, taierea motului (in caz ca este baiat) sau ruperea turtei (daca este vorba de o fetita). De acum, parintii (sau cei care se ocupa de organizarea petrecerii) vor sti ce au de facut – comanda un meniu botez Bucuresti personalizat asa cum doresc si petrecerea este aproape gata!

Distribuie

Alte articole