Catering Parastas

coliva

Dintre toate incercarille la care viata ne supune de-a lungul calatoriei noastre pe pamant, confruntarea cu moartea este poate cea mai dura. Mai ales cu moartea cuiva drag. A unui membru al familiei, a unui prieten apropiat. In fata ei ne suntem mici, goi si neputinciosi, strangand pumnii cu o inutila furie, simtindu-ne incapabili de a ne mai continua viata. Si in ciuda sentimentelor si a durerii noastre, aceasta continua imperturbabila, iar tot ceea ce mai putem face este sa onoram memoria celui disparut, permitandu-i astfel sa continue sa traiasca in gandurile si gesturile noastre, a celor care l-am cunoscut si iubit.

meniu parastas

sarmale mamaliga parastas

platou mancare priveghi

Traditia crestina, prin ritualurile sale de comemorare, reprezinta astfel si un mod de a ne alina suferinta. Insa nu intotdeauna in aceste conditii putem organiza cum se cuvine o astfel de comemorare (parastas), mai cu seama daca timpul scurs este unul scurt. Caci este greu sa te poti aduna pentru a te gandi la detalii si a pregati totul fara ca nimic sa fie omis, iar masa, pachetele, coliva, colacii si restul celor cerute de randuiala crestina sa fie gata la timp. De aceea, cand totul pare aproape imposibil de facut, PREMIER CATERING & EVENTS iti vine in ajutor cu servicii complete pentru parastase. Indiferent ca trebuie organizate sub forma de mese cu servire individuala, de tip bufet suedez sau doar sub forma de pachete, lasa in grija noastra prepararea meniului pentru parastas. Poti alege dintre variantele standard de meniuri pentru parastas sau poti sugera unul care sa se adapteze cel mai bine traditiilor pe care le respectati. De aceea, iti oferim inclusiv variante de meniu de post parastas. In plus, putem asigura gustari calde si reci, prajituri si bauturi pentru cele mai dificile nopti – cele de priveghi. De asemenea, putem asigura si prepararea colivei, dar si o serie de servicii logistice absolut necesare (de la vesela, la prezentare platouri, fete de masa, transport, debarasare, achizitie bauturi la pret de hypermarket si servirea acestora etc, din partea casei asigurandu-se cafea – lapte, zahar – pe perioada desfasurarii mesei).

Atunci cand toate par a se prabusi fara sens si cand simti ca nu poti face nimic, permite-ne sa te ajutam asa cum stim mai bine si lasa in seama noastra organizarea parastasului. Iti intelegem pierderea, asa ca te poti baza pe discretia si respectul nostru.

Distribuie

Alte articole