Catering in aer liber

catering aer liber

Petrecerile, reuniunile si alt tip de evenimente care au loc vara se desfasoara, in cele mai multe cazuri, in aer liber. In fond, ar fi si pacat sa nu profitam de soare, de numarul mare de ore al zilei si de natura primitoare pentru a petrece impreuna momente agreabile. Am mai scris despre evenimentele care presupun catering in aer liber, insa astazi vom vedea, pe scurt, care sunt elementele cele mai importante pentru ca un astfel de eveniment sa fie unul de succes.

Provocarile unui eveniment tip catering in aer liber de succes

Desigur ca, in functie de eveniment – un picnic corporate, o reuniune cu fostii colegi de scoala, o aniversare, o petrecere pentru copii sau una intre prieteni – exista cateva aspecte diferite de care trebuie sa tinem cont, insa toate au in comun urmatoarele:

catering aer liber

  1. Meniul

Esential pentru reusita evenimentului. Fiind cald, un meniu de catering in aer liber va contine mai ales preparate pe baza de fructe, legume si multe lichide, asa cum am aratat aici. Este mai usor sa optezi pentru un bufet suedez decat pentru portii individuale, in timp ce preparatele calde pot lipsi complet.

catering aer liber

  1. Decorul

Gradina, terasa, parc sau orice alta locatie in aer liber pot fi repede transformate in spatiul ideal pentru un eveniment de vara, cu ajutorul catorva elemente decorative in toon cu tematica evenimentului. In primul rand, pentru a pregati intrarea in atmosfera, poti pune cateva semne care sa-i indrume pe oaspeti catre locul evenimentului. Daca acesta este unul de amploare, se poate lua in calcul inclusiv inchirierea unui cort sau a catorva umbrele de gradina. Nu trebuie sa lipseasca bancile/scaunele pe care invitatii sa se poata odihni sau chiar paturile asezate direct pe iarba – acolo unde este posibil. De asemenea, trebuie avut in vedere exista toaletor (sau, daca este cazul, inchiererea unora de tip ecologic).

  1. Divertisment

Pentru ca petrecerea sa fie cat mai animata, prezenta unui DJ sau a unui animator (in cazul evenimentelor pentru copii; tot pentru acestia pot fi inchiriate diferite structuri gonflabile) vor face diferenta. Pentru cazurile in care bugetul o permite, o formatie sau un artist care sa cante live va face, cu siguranta, deliciul tuturor.

  1. Costurile

Trebuie luate in calcul mai multe elemente. Daca este un eveniment de tip corporate, posibil sa fie nevoie de o asigurare. De asemenea, trebuie luat in calcul eventualitatea ca vremea sa se strice si posibilitatea in care evenimentul se poate amana fara costuri suplimentare. Pentru un delicios catering in aer liber la un excelent raport calitate – pret, va stam la dispozitie aici.

 

 

Distribuie

Alte articole