Catering #FaraGriji pentru Donna Medical Center

Daca este sa alegem un slogan care sa ne reprezinte, #FaraGriji ar fi, cu siguranta, sus, in topul preferintelor noastre. Ne place sa facem catering responsabil, iar oamenii care ne aleg stiu ca se pot baza pe noi. Cu alte cuvinte, stau #FaraGriji.

De aceea, atunci cand am fost contactati de Donna Medical Center, am stiut imediat ca vom avea o colaborare frumoasa, caci mai intai ne-au atras atentia cele doua cuvinte scrise pe site-ul lor in care si noi ne regasim atat de tare: #FaraGriji.

[RPG id=4072]

Catering pentru noul sediu Donna Medical Center

De curand, Clinica Donna a deschis inca un sediu in Bucuresti, in Pipera, ocazie cu care noi am fost acolo, sa ne asiguram ca invitatii se delecteaza cu bunatati sanatoase si aspectoase.
Am facut ce stim noi mai bine sa facem: am ales cele mai bune ingrediente si le-am transformat in fel de fel de mancaruri.

Fiind un eveniment de lansare, i-am respectat specificul si am gatit finger food: bruschette cu rucola, prosciutto si parmezan, frigarui de rosii cherry cu mozarella si busuioc, miniquiche cu ricotta si spanac, lingurite cu crema de unt si somon, shot-uri cu salata tabouleh cu bulgur sau cu salata de masline verzi si nuci, muschiulet de porc cu chips si multe alte delicii.

Candy bar in culorile clinicii

Detaliile fac diferenta. Acestea nu sunt pentru noi niste simple cuvinte, ci un adevarat crez pe care il purtam in minte de fiecare data cand incepem o colaborare. De aceea, am avut grija sa folosim culorile Clinicii Donna si in cateva din dulciurile de pe candy bar.

Desigur, piesa de rezistenta au fost celebrele macarons personalizate cu logo-ul clinicii pe care, de altfel, le-am si aranjat frumos, in prim plan, sa fie ele cele care ii saluta pe invitati.

Lansarea s-a bucurat de succes, iar mancarurile noastre au fost savurate. Asteptam cu bucurie urmatoarea provocare!

Distribuie

Alte articole