Catering desert

catering desert

O masa fara desert seamana cu un roman fara final. Cumva, lipseste ceva. Cumva, ai senzatia ca mai trebuie sa urmeze deznodamantul si ramai in asteptare. Desigur, de la nicio masa asigurata de PREMIER CATERING & EVENTS nu lipseste desertul, reprezentat de numeroase tipuri de prajituri, dulciuri, tarte, sufleuri, budinci, inghetate, patiserie si lista ramane deschisa. De fapt, desertul reprezinta punctul culminant al mesei si o ocazie de neratat pentru a face o ultima si spectaculoasa impresie.

catering dulciuri bucuresti

Cu forme si savoare rafinate, personalizate, delicate sau voluptoase, adaptate tipului de eveniment pentru care sunt pregatite, mereu proaspete si racoroase, in retetele ce alcatuiesc meniul de catering dulciuri adugam intotdeauna un strop de inovatie, pasiune si mult talent. Gastronomia in sine este o arta, iar deserturile reprezinta cheia de bolta a acesteia.

catering dulciuri

desert bucuresti

Fructele, ciocolata, frisca, pandispanul si cremele usoare se numara printre elementele de baza ale deserturilor noastre preferate. Numai cine nu a gustat unul dintre torturile noastre care-ti lasa gura apa sau cine nu s-a delectat inca cu suavele si parfumatele miniprajituri si minitarte nu va fi tentat, atunci cand discuta meniul pentru evenimentul sau, sa inceapa direct cu… desertul.

Care este insa secretul unui catering desert reusit?

Rezumand, am putea spune ca secretul consta in folosirea de ingrediente proaspete si de calitate, de prepararea retetelor rafinate, insa fara complicatii inutile (in patru pasi pentru fiecare fel) si, desigur, in pastrarea stilului companiei. Semnatura specialistilor nostri este una inconfundabila, indiferent care este desertul tau favorit.

desert catering bucuresti

desert catering

Sub forma unui bufet suedez de deserturi, de unde nu lipsesc nici fructele de sezon, sortimentele de inghetata, dar nici elementele decorative precum menta, fulgii de ciocolata, biscuitii etc, meniul de catering desert va face deliciul invitatilor si vei sti din zambetul lor de satisfactie ca ai facut cea mai buna alegere.

 

 

Distribuie

Alte articole