Catering de succes, evenimente memorabile

Prestige (37 of 84)

Din seria evenimentelor remarcabile la care Premier Catering and Events a asigurat cateringul se numara si urmatoarele doua: lansare clinica Dr. Leahu si cocktail Electrica Furnizare in cadrul Festivalului George Enescu.

Lansare clinica dentara clinica Dr. Leahu

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezinta prima optiune a pacientilor care doresc sa-si rezolve rapid, sigur si fara dureri problemele dentare. Acestea ofera solutii integrate si servicii personalizate cu ajutorul sistemelor germane de implanturi dentare, a tehnologiei de ultima generatie si, nu in ultimul rand, a unei echipe de medici de exceptie.

Pentru deschiderea celei de-a treia clinici Dr. Leahu – in zona de nord a capitalei – a fost conceput un eveniment la care au participat 250 de invitati. Timp de trei ore, acestia s-au bucurat de un meniu cocktail rafinat, cu tendinte minimaliste, creat de specialistii nostri si servit pass around de catre personalul nostru auxiliar. O explozie de culoare si savoare, cu preparate moderne, aperitive sub forma de canape (cu branza si pesto, cu somnon si kiwi), tartine (cu branza brie, nuci si struguri), crackers (cu somon fume, cu icre de Manciuria), cosulete (cu mousse de anchois, cu prosciutto crido si mozzarella). Desertul – racoros si apetisant – miniprajiturele, mousse cu fructe de sezon, bomboane – a fost acompaniat de gustul inconfundabil al sampaniei atent alese.

[RPG id=3328]

Catering pentru cocktail Electrica Furnizare

In cadrul editiei Festivalului George Enescu de anul acesta, la Sala Palatului, Electrica Furnizare (parte a Grupului Electrica) – in calitate de partener al celei mai importante manifestari culturale internationale organizate de Romania – a gazduit un impresionant cocktail pentru 220 de invitati. Cu un meniu extrem de variat si sofisticat, servit, de asemenea, pass around, evenimentul s-a bucurat de un succes incontestabil. Pui, curcan, prosciutto, fructe de mare, icre, masline, capere, branzeturi, legume, fructe exotice sunt doar cateva dintre ingredientele care au stat la baza creatiilor gastronomice ale bucatarilor nostri. Cu un mix de arome, gusturi, texturi si culori, regalul culinar a oferit, timp de patru oare, o delicioasa calatorie prin cele mai apreciate bucatarii internationale.

Pentru ca acest gen de evenimente sa fie o reusita – avand in vedere amploarea lor – este nevoie de profesionalism, punctualitate si o perfecta coordonare a tuturor celor implicati in organizarea lor. Cateringul este un element esential in acest puzzle, de aceea, seriozitatea, implicarea si pasiunea cu care, la PREMIER CATERING & EVENTS, abordam fiecare proiect reprezinta cartea noastra de vizita.

[RPG id=3094]

Distribuie

Alte articole