In lumea noastra, creativitatea este foarte pretuita, mai ales cand vorbim despre evenimentele corporate, unde pretentiile pot fi mai ridicate, uneori. Creativitatea este unul dintre punctele forte ale echipei PREMIER CATERING & EVENTS, care primeste cu entuziasm orice noua provocare.
Suntem in plin post, deci creativitatea este la cote maxime. Pe langa preparatele delicioase pe care ne angajam sa le servim oamenilor ce ne aleg, mai avem o sarcina importanta de dus la capat: sa spargem un mit legat de mancarea de post.
Este mancarea de post plictisitoare? NUUU.
Cand oamenii sunt nevoiti sa renunte la carne, oua si lactate pentru o perioada, tendinta este sa ramana fara inspiratie si sa inlocuiasca toate aceste ingrediente si combinatii ale lor cu doar unul sau doua alimente, de regula lipsite de savoare: cartofi, fasole, legume; dus la extrem – covrigi si alte produse de panificatie.
In aceste conditii, nici nu-i de mirare ca mancarea de post este considerata plictisitoare.
Dar noi suntem aici sa aducem vestile bune: a manca de post nu inseamna sa pregatesti cartofii in diverse feluri sau sa mananci zi de zi salata asortata. De covrigi nici macar nu comentam.
A manca de post inseamna sa descoperi cu papilele gustative savorile pe care natura ti le ofera. Inseamna sa-ti doresti sa cunosti cat mai bine felul in care se imbina gusturile, sa vrei sa explorezi si sa impresionezi prin creativitate si talent culinar. Echipa PREMIER CATERING & EVENTS iti ofera aceasta experienta in plina perioada de post.
Meniu de post complet sau partial
De regula, atunci cand mai multi oameni se aduna in cadrul unui eveniment, fie ca este corporate sau privat, doar unii dintre ei tin post. Sunt destul de putine evenimentele unde toti participantii vor dori mancare de post.
De aceea, solutia pe care o propunem noi este un meniu mixt, de frupt si de post. In acest fel, cei ce postesc se vor putea bucura de preparate gustoase, dar si cei care nu tin post vor avea ocazia sa incerce aceasta mancare si se vor convinge singuri de gustul ei minunat.
Din meniul nostru de post, va prezentam:
Bufet rece
- Cosulete cu salata de ton si porumb
- Cosulete cu salata de telina si nuca
- Cosulete sau bruschete cu humus si pomodori secchi
- Cosulete cu cocktail de cruditati
- Cosulete cu salata de alge, somon si susan
- Miniquiche cu broccoli si somon
- Tartar de somon cu perle de lamaie
- Tapenade de masline si crema de branza
- Volauvent cu mousse de somon
- Chec mozaic cu legume
- Chouxuri cu surimi, sos de capere si porumb
Bufet cald
- Ciuperci umplute cu ragu de legume
- Dovlecei pane
- Cartofi cu ierburi la cuptor
- Salata de cus cus cu rosii si patrunjel
- Salata cu naut si legume
- Frigarui de somon in teryiaki si crusta de susan negru
- Rulouri din pastrav servite cu sos limone
- Morcovi caramelizati cu sos de rodie
Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati meniul PREMIER CATERING & EVENTS. Va stam la dispozitie cu orice informatie!