Catering de Halloween

catering Halloween

Desi considerat o sarbatoare „imprumutata”, Halloween-ul a fost foarte repede inclus in calendarul prilejurilor de bucurie si petrecere ale romanilor, chiar daca, la origine, este vorba o sarbatoare care comemoreaza mortii.

Halloween-ul se celebreaza cu costume, decoratiuni si preparate culinare tematice, totul gravitand in jurul ideii de moarte, insa vazuta dintr-o perspectiva vesela. Predonima culoarea portocaliu a celebrilor dovleci sculptati in forma de cranii, dar si lumanarile, scheletele, panzele de paianjen, vampirii, vrajitoarele, fantomele sau chiar bufnitele si, in general, orice simbol relationat cu lumea de dincolo. Extrapoland, de Halloween te poti costuma, pana la urma, cum doresti, important este sa te simti bine.

supa dovleac Halloween

Insa indiferent de cum alege fiecare sa petreaca, apeland la serviciile PREMIER CATERING&EVENTS pentru catering Halloween, participantii se vor delecta din plin cu preparate gustoase, proaspete si, desigur, decorate in ton cu tematica. Atat pentru adulti, cat si pentru copii, intrucat aceasta este o sarbatoare de familie. O sarbatoare care solicita atentia si timpul poate mai mult decat oricare alta, pentru ca, fara decoratiuni sau costume (cu cat mai ingrozitoare, cu atat mai bine), si-ar pierde substanta. De aceea este mai comod, mai eficient si mai practic pana la urma, sa comandati de aici mancarea.

meniu Halloween

De Halloween, nu trebuie sa lipseasca, desigur, caramelele si ciocolata, preparatele din dovleac, dulciurile cu forme tipice (craniile fiind de cele mai multe ori preferate), insa meniurile se pot alcatui in functie de gusturi si preferinte, cu o varietate bogata de sortimente, din care nu lipsesc, desigur, ingredientele de sezon. Un catering Halloween sanatos si delicios poate trasforma orice petrecere din seara zilei de 31 octombrie intr-o petrecere gustata cu placere inclusiv de cei mai refractari „imprumuturilor” in materie de sarbatori (asa cum e, de exemplu, si Sfantul Valentin). Cu toate acestea, putini stiu ca Halloween-ul nu este o sarbatoare de origine americana (desi noi de la ei am copiat-o), ci de origine celtica si se sarbatoreste in mai multe tari ale lumii, chiar daca in America se bucura de cea mai mare popularitate.

Tu te-ai gandit deja unde si cum vei petrecere Halloween-ul anul acesta?

Distribuie

Alte articole