Catering de 1 mai, impreuna altfel.

catering 1 mai

Daca luna aprilie ne-a speriat pur si simplu cu cele cateva zile de toamna tarzie, cu ploaie, frig (si chiar zapada), luna mai va debuta cu soare si temperaturi mai mult decat prietenoase. Si vorba, aceea, e la cateva zile distanta.

Poate ca anul acesta v-ati propus ceva diferit. Poate ca anul acesta veti iesi din standard si nu veti ingrosa randurile celor care se indreapta cuminti spre mare sau spre munte sau a celor care isi iau gratarul in spate pentru a umple vaile de fumul micilor. Poate ca anul acesta veti vrea sa sarbatoriti altfel 1 mai…

catering sarbatori

catering 1 mai

Tot impreuna cu prietenii, tot in aer liber – cu siguranta, cel putin gradina unuia dintre voi de-abia asteapta sa va primeasca – in cadrul unui garden party – usor de organizat, elegant si pe gustul tuturor, acest lucru fiind posibil doar cu ajutorul serviciilor de catering oferite de PREMIER CATERING & EVENTS.

catering zile festive

Noi va sugeram un meniu sanatos si gustos, variat si, in acelasi timp, capabil sa-i multumeasca si pe cei mai mofturosi invitati sau putem personaliza impreuna combinatiile de ingrediente ideale pentru petrecere. Asadar, se poate alege unul dintre cele trei meniuri tip bufet suedez (care va ofera si posibilitatea de a beneficia de servicii logistice precum vesela necesara de unica folosinta premium, prezentare produse pe platouri, suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei etc). Iar pentru cei mai mici pot fi comandate meniuri special gandite pentru ei (sectiunea Kids party, de asemenea, cu trei variante de meniuri). Depinde de numarul de invitati, de preferintele acestora, dar si de tematica petrecerii (in caz ca exista una). In functie de toti acesti factori, serviciile noastre de catering se adapteaza astfel incat sa va putem oferi premisele unei petreceri reusite.

catering petreceri

Anul acesta, ziua de 1 mai poate fi sarbatorita si altfel, tot impreuna cu prietenii, tot in aer liber, insa, datorita serviciilor de catering de 1 mai – cu o nota de rafinament in plus care, puteti fi siguri, nu va lasa pe nimeni indiferent!

 

Distribuie

Alte articole