Catering pentru cununie civila in Bucuresti

cununie civila catering

Desi esenta celor mai importante momente din viata noastra nu s-a schimbat de mii de ani, forma in care acestea sunt sarbatorite a cunoscut, de-a lungul timpului, forme inedite si variate, de la epoca la epoca, de la tara la tara.

Poate ca nuntile sunt cel mai elocvent exemplu in acest sens, in prezent existand o mare varietate de posibilitati de a celebra casatoria – incepand cu locatia aleasa, pana la stilul nuntii, la modalitatea de-i distra pe nuntasi sau la tipul si modalitatea in care este mancarea servita etc. Mai mult decat atat, nu toata lumea mai opteaza azi pentru a face cununia civila, cea religioasa si nunta propriu-zisa in aceeasi zi. Sau in aceasta ordine. Astfel, cununia civila este tot mai des celebrata de sine statator, dupa ceremonia de la primarie si semnarea actelor, tinerii casatoriti si invitatii lor alegand varianta unei petreceri, urmand ca la o data ulterioara sa faca si cununia religioasa insotita de nunta (avand in vedere ca la aceste doua evenimente tinuta este aceeasi – rochia de mireasa, respectiv costumul de ginere).

cununie civila mancare

catering bucuresti

meniu catering cununie

catering cununie civila bucuresti

Image

catering bucuresti

meniu cununie civila

Astfel, petrecerea dupa cununia civila este una mai relaxata, iar ca sa fie si una cat mai reusita si fara mari batai de cap din punct de vedere organizatoric, va recomandam cea ma buna varianta de catering cununie civila Bucuresti

Apeland la PREMIER CATERING & EVENTS, prepararea si servirea mancarii este asigurata. Cu igrediente proaspete, atent selectionate, gatite cu talent si pasiune, la standardele de igiena prevazute de lege, va oferim posibilitatea de a alege dintr-o multudine de meniuri, cu mancare traditionala sau internationala, finisata modern si apetisant, astfel incat rezultatul sa fie unul placut ochiului, dar si papilelor gustative. De asemenea, exista posibilitatea personalizarii meniurilor, precum si posibilitatea de a beneficia de servicii logistice (vesela de unica intrebuintare, prezentaea preparatelor pe platouri, suporti din inox tip chafing-dish, fete de masa, personal pentru prezentare etc – daca se alege unul dintre meniurile de tip bufet suedez).

Cu catering cununie civila Bucuresti petrecerea dedicata casatoriei civile va fi una memorabila si savuroasa (la propriu si la figurat)!

Distribuie

Alte articole