Catering cu mancare zambitoare

macarons catering bucuresti

Nu am facut o cercetare amanuntita despre acest concept, asa ca nu stim daca cineva il mai foloseste, dar am descoperit, in ultimul timp, ca avem o pasiune pentru mancarea zambitoare.

Ce este mancarea zambitoare si cum ne ajuta ea ?

Pe scurt, mancarea zambitoare este mancarea care iti zambeste din farfurie, iti face ziua mai frumoasa si petrecerea mai reusita.

Din tot ceea ce am observat cu ocazia evenimentelor pentru care am facut catering, am putut sa extragem doua idei principale despre acest tip de mancare: are superputerea de a-i face pe copii sa o devoreze, orice ingrediente ar avea in compozitie si, nu in ultimul rand, binedispune oamenii, oricare le-ar fi varsta.

Probabil ea mai vine si cu alte avantaje, dar chiar si daca ar fi le luam in calcul doar pe acestea doua, tot am recomanda-o cu mare drag la petrecerile voastre.

Mancarea zambitoare este si dulce, si sarata

Intotdeauna va fi loc pe masa pentru o astfel de mancare, fie ca vorbim despre antreuri, feluri principale sau deserturi.

Cine nu ar manca o tartina cu un zambet facut din ardei? Sau cu urechi din brocoli? Sau un sandvich in forma de inimioara cu ochi din masline? Tuturor ne place sa ne jucam, chiar daca nu mai suntem copii, iar astfel de mici detalii ne aduc imediat zambetul pe buze si buna dispozitie si parca ne ajuta sa ne mai relaxam un pic.

Iar in materie de deserturi, suntem maestri in zambete! De curand, am facut catering cu macarons cu fete zambitoare, iar efectul a fost minunat.

Ne petrecem o mare parte a timpului nostru online si suntem obisnuiti sa folosim emoticoane. Le punem peste tot, la fiecare replica si la fiecare sfarsit de fraza si abia ne putem abtine sa nu le folosim si in alte documente si comunicari oficiale.

Dar, cand suntem la o petrecere, chiar daca este una offline, nu mai este nevoie de ne abtinem: ne putem inconjura de emoticoane in fel si chip, mai ales daca ele aduc veselie. Asa ca nu te sfii sa pui un zambet pe prajitura ta preferata, pe tortul aniversar, pe cupcakes si macarons. Te ajutam noi sa il desenezi frumos si sa aiba si gust bun!

A venit vara, au inceput petrecerile, suntem parca mai relaxati. Asa ca haideti sa ne inveselim evenimentele cu mancare zambitoare!

Distribuie

Alte articole