Catering cu iubire pentru Valentine’s Day

valentines day catering

Unii spun ca e o sarbatoare de import, iar altii sunt nemultumiti ca este nevoie de un cadru pentru a ne iubi. Noi spunem ca orice ocazie de a manifesta iubirea este bine primita, mai ales cand iubirea se manifesta prin mancare, asa cum e in cazul nostru.

Ce altceva mai poti face de Valentine’s Day, in afara de cina romantica

Poate ca o cina romantica este cliseica si poate ca tu esti unul dintre cei care isi arata iubirea pentru jumatatea sa in fiecare zi. Felicitari! In acest caz, iti propunem sa celebrezi iubirea si prietenia alaturi de oamenii dragi tie, cei care sunt apropiati cuplului vostru si impreuna cu care va simtiti bine de fiecare data.

Noi va aducem mancarea si ne asiguram ca va fi una delicioasa.

Catering pentru evenimentul tau plin de iubire

Daca te-ai hotarat sa organizezi un eveniment pentru a celebra iubirea, cu mare drag te invitam sa ne contactezi! Avem pentru tine cateva sugestii de meniu, in functie de marimea evenimentului, dar si de locul in care se va desfasura.

Putem personaliza meniul in fel si chip, dupa preferinte. Putem chiar sa venim cu propuneri de meniu vegetarian.

Nu uita de dulciuri

Despre iubire se spune ca este dulce, asa ca hai sa o sarbatorim cum se cuvine, cu cateva dulciuri delicioase, cum numai cofetarii nostri stiu sa faca!

Pentru Valentine’s Day avem fel de fel de idei de cupcakes cu frosting colorat, de macarons cu inimioare si de multe alte prajiturele care vor cuceri priviri si papile gustative.

Asa ca hai, daca inca nu stii ce sa faci de 14 februarie, cheama-ti prietenii, alege un loc preferat si bucurati-va ca sunteti impreuna! Noi venim cu mancarea, iar petrecerea e ca si pusa pe roate.

Distribuie

Alte articole