021 320 20 30

Servicii de catering in sector 6

Contact: 021 320 20 30

Atunci cand vrei sa organizezi o petrecere, fie ca e privata, fie ca e corporate, cel mai bine este ca intotdeauna sa apelezi la serviciile specializate ale unei firme de catering precum Premier Catering & Events. Specialistii in catering de aici pun pe primul loc satisfactia clientilor prin profesionalismul cu care lucreaza de fiecare data, pentru a oferi tuturor clientilor servicii de 5 stele.

Cauti o firma de catering in sectorul 6?

Premier Catering & Events organizeaza evenimente si in sectorul 6 din Bucuresti. Astfel, tot ce trebuie sa faci e sa alegi locatia ta preferata de oriunde din Bucuresti si sa iei legatura cu specialistii de la Premier Catering. Ei iti vor oferi cele mai bune sfaturi in legatura cu meniurile pe care trebuie sa le alegi, in functie de natura evenimentului tau. Poti alege unul din meniurile propuse de ei deja pentru anumite categorii de evenimente, sau se pot realiza si meniuri personalizate, dupa preferintele clientului. Premier Catering mizeaza intotdeauna pe calitatea serviciilor oferite, pentru a oferi satisfactie tuturor clientilor.

Meniuri diversificate de catering

Specialistii in organizare de evenimente de la Premier Catering ti-au pus la dispozitie o gama variata de meniuri, pentru orice fel de eveniment. Daca evenimentul tau este de tip corporate, poti alege una din variantele de meniuri propuse de specialistii in preparate culinare, precum cele pentru coffee-break, traininguri, seminarii, lunch, cocktail, receptii etc. Daca petrecerea este una privata, ai la dispozitie meniuri speciale pentru party, cocktail party, garden party, kids party, catering doctorat.

Servicii complete de catering in Bucuresti

Premier Catering ofera servicii complete de catering oriunde in Bucuresti, chiar si in sectorul 6. Astfel, primesti preparate gustoase, apetisante si variate la locatia ta unde va fi organizat evenimentul, dar beneficiezi si de aranjarea meselor, de servire si de debarasare si curatenia de dupa eveniment. In plus, ai si alte servicii logistice incluse in pret, pentru orice varianta de meniu alegi. Aceste servicii sunt: vesela de unica folosinta necesara, prezentarea produselor pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei, fete de masa albe etc.Alege si tu Premier Catering pentru a avea un eveniment fara cusur, care va impresiona toti invitatii.

Premier Catering este o firma de catering in Bucuresti.

PremierCatering va ofera servicii de catering in Bucuresti si meniuri foarte diversificate.
Cere acum o oferta personalizata pentru evenimentul tau!
Nota pentru serviciile oferite de Premier Catering:
4.92/ 5 (22 voturi)