021 320 20 30

Servicii de catering in sector 5

Contact: 021 320 20 30

E mai simplu sa organizezi o petrecere daca apelezi la serviciile profesionale de catering oferite de Premier Catering. Tot ce trebuie sa faci e sa alegi meniul preferat si sa te bucuri de petrecere. Ai la dispozitie o gama variata de meniuri cu preparate delicioase si apetisante din care poti alege. Sau, daca vrei o petrecere iesita din comun, specialistii Premier Catering iti stau la dispozitie pentru a crea un meniu special pentru evenimentul tau.

Calitate pentru serviciile tale de catering

Premier Catering iti ofera o gama variata de preparate culinare realizate din alimene proaspete si sanatoase. Meniurile sunt alcatuite din mancare delicioasa si apetisanta creata special pentru evenimentul tau. Poti alege din variantele de meniuri propuse deja de specialistii culinari, sau ei iti pot personaliza un meniu care sa fie exact pe gustul tau.

Satisfactia clientilor este un obiectiv obligatoriu de indeplinit, iar pentru acest lucru, Premier Catering pune la dispozitia tuturor servicii de calitate, pentru ca toti clientii sa se bucure din plin de petrecerea lor. Calitatea serviciilor oferite este recomandata de experienta mare in domeniu, cu peste 1000 de evenimente organizate si de un portofoliu impresionant, cu organizatii recunoscute in Romania, precum Camera de Comert, Academia Romana, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Hyperion, Uniunea Nationala a Transportatorilor din Romania etc.

Meniuri diversificate oferite de PremierCatering

Oricare ar fi tipul si stilul petrecerii pe care o organizezi, Premier Catering iti aduce servicii de calitate de catering. Fie ca organizezi o petrecere privata, fie ca organizezi una corporate, poti alege din variatele meniuri propuse de specialistii in organizare de evenimente. Ai la dispozitie meniuri diversificate pentru petrceri private de tip cocktail, garden party, kids party, catering doctorat, sau pentru petreceri corporate: coffee-break, lunch tip bufet suedez, traininguri, seminarii, cocktail si receptii.

Servicii complete de catering pentru din sectorul 5

Cu Premier Catering, sa organizezi o petrecere e mult mai simplu. Premier Catering iti asigura toate serviciile de catering de care ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri din plin de petrecerea ta, fara a avea alte griji. Ai la dispozitie prepararea mancarii gustoase, livrarea la locatia din sectorul 5, aranjarea meselor, servirea, debarasarea meselor si curatenia de dupa terminarea petrecerii.

Premier Catering este o firma de catering in Bucuresti.

PremierCatering va ofera servicii de catering in Bucuresti si meniuri foarte diversificate.
Cere acum o oferta personalizata pentru evenimentul tau!
Nota pentru serviciile oferite de Premier Catering:
4.88/ 5 (86 voturi)