021 320 20 30

Servicii de catering in sector 4

Contact: 021 320 20 30

Acum poti beneficia de servicii specializate de catering si in sectorul 4 din Bucuresti, pentru ca Premier Catering vine si acolo. Fie ca organizezi o petrecere corporate, fie ca organizezi o petrecere privata, Premier Catering e acolo unde ai nevoie pentru a-ti oferi servicii de 5 stele. Cu Premier Catering succesul petrecerii tale va fi garantat.

Calitatea serviciilor de catering

Principalul scop al celor de la Premier Catering e sa-ti ofere servicii de catering pe gustul tau. Satisfactia clientilor are un rol central in misiunea lor, pentru care pun tuturor la dispozitie o vasta experienta in domeniu si pasiunea cu care lucreaza neincetat. Totul vine in ajutorul clientului, pentru ca acesta sa aiba o experienta favorabila de neuitat. Meniurile sunt foarte diverse, iar preparatele sunt delicioase si moderne.

Servicii complete de catering in sectorul 4

Cu Premier Catering ai preparate culinare deosebite si delicioase la petrecerea ta din sectorul 4. Mai mult, acum nu mai trebuie sa te preocupe nici celelalte detalii legate de bunul mers al evenimentului tau din sectorul 4, caci Premier Catering se ocupa de tot. Ai la dispozitie servicii complete pentru ca petrecerea ta sa fie de succes! Aceste servicii includ transportul preparatelor culinare, aranjarea meselor, servirea, debarasarea si curatenia de dupa finalul petrecerii. In plus, ai si alte servicii logistice incluse in pret, pentru orice varianta de meniu alegi. Aceste servicii sunt: vesela de unica folosinta necesara, prezentarea produselor pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei, fete de masa albe etc.

Meniuri diverse de catering pentru cei din sectorul 4

Fie ca vrei sa organizezi o petrecere formala, fie ca vrei una privata, Premier Catering & Events iti asigura toate serviciile necesare pentru a transforma petrecerea ta intr-o petrecere de neuitat. Meniurile contin preparate diverse, proaspete si foarte gustoase, pentru preferintele tuturor. Specialistii de la Premier Catering iti pun la dispozitie mai multe variante de meniuri delicioase pentru diferite ocazii. De exemplu, poti alege dintre versiunile complexe propuse pentru evenimente corporate: coffee-break, traininguri, seminarii, cocktail, receptii, lunch bufet suedez; sau din cele pentru petreceri private de tip cocktail, garden party, party, kids party.

Premier Catering este o firma de catering in Bucuresti.

PremierCatering va ofera servicii de catering in Bucuresti si meniuri foarte diversificate.
Cere acum o oferta personalizata pentru evenimentul tau!
Nota pentru serviciile oferite de Premier Catering:
4.96/ 5 (18 voturi)