021 320 20 30

Servicii de catering in sector 3

Contact: 021 320 20 30

Pentru ca evenimentul tau din sectorul 3 sa aiba succes, ai nevoie de o firma specializata de catering care sa-ti asigure servicii de calitate si preturi atractive. De aceea, trebuie sa apelezi la Premier Catering & Events pentru a avea un eveniment fara cusur si niste invitati fericiti.

Calitatea serviciilor de catering

Premier Catering & Events este o firma de catering foarte potrivita pentru alegerea ta. Satisfactia clientilor este unul din principalele scopuri ale acestei firme de catering din Bucuresti care asigura de fiecare data servicii de 5 stele la toate petrecerile organizate. Portofoliul Premier Catering de peste 1000 de evenimente organizate include nume cunoscute, precum Academia Romana, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Camera de Comert, Universitatea Hyperion etc. Premier Catering lucreaza cu credinta ca numai calitatea serviciilor poate asigura satisfactia clientilor prin organizarea celor mai bune evenimente de orice fel.

Servicii complete de catering si in sectorul 3

catering sector 3

Fie ca organizezi o petrecere privata cu 20 de invitati, fie ca e vorba de una corporate, cu 100 de invitati, Premier Catering iti ofera servicii complete pentru evenimentul tau din sectorul 3. Vei beneficia, deci, de meniuri bogate si savuroase realizate de specialisti in gastronomie, dar si de servicii conexe, precum transportul mancarii, aranjarea meselor, servirea in timpul evenimentului si debarasarea si curatenia de dupa finalul petrecerii. Astfel, tu nu vei mai avea nicio grija nici in timpul petrecerii tale, nici dupa ce se termina.

Meniuri diverse de catering pentru evenimentul tau

Profesionistii de la Premier Catering iti propun meniuri bogat diversificate pentru orice fel de eveniment. Fie ca organizezi un eveniment corporate, fie ca organizezi un eveniment privat, ai la dispozitie mai multe propuneri de meniuri pentru fiecare eveniment. Pentru evenimentele corporate poti alege dintre meniurile variate propuse pentru coffee-break, lunch bufet suedez, traininguri, seminarii, receptii si cocktail.

Meniuri personalizate de catering pentru ceiĀ  din sectorul 3

Daca vrei sa organizezi o petrecere speciala, Premier Catering iti poate realiza meniuri personalizate, in functie de preferinte. De exemplu, se pot face si meniuri vegetariene sau octolacto-vegetariene sau meniuri speciale pentru copii.La Premier Catering & Events beneficiezi de cele mai bune servicii de catering in sectorul 3 din Bucuresti.

Premier Catering este o firma de catering in Bucuresti.

PremierCatering va ofera servicii de catering in Bucuresti si meniuri foarte diversificate.
Cere acum o oferta personalizata pentru evenimentul tau!
Nota pentru serviciile oferite de Premier Catering:
4.90/ 5 (29 voturi)