Candy bar tematic pentru petreceri cu personalitate

candy bar catering

Ce poti face pentru a adauga un pic de personalitate petrecerii pe care o organizezi? Alegi o tema! Te asiguri ca este una cu care invitatii tai se sa simta in largul lor, ca lumea va intra in jocul tau si ca va fi intampinata cu entuziasm.

Mai apoi, te gandesti la celelalte detalii. Mai exact, cum transformi o petrecere obisnuita in una tematica: alegi decorul adecvat, poate amenajezi si un photo corner tematic, stabilesti impreuna cu firma de catering ce mancare este cea mai potrivita si, mai apoi, le transmiti si invitatilor tema si ii incurajezi sa o ia cat se poate de in serios.

Daca sunt bine organizate, petrecerile tematice se potrivesc in aproape orice context, dar mai ales cand este vorba despre un eveniment privat. Aniversarile, celebrarea unui moment important din viata (absolvire, promovarea la job, petrecerea burlacilor etc.) si chiar si nuntile si botezurile pot sa aiba o tema si astfel sa aiba mai mult farmec.

Candy bar tematic

Despre candy bar-uri stim deja ca pot fi sufletul unei petreceri si piesa de rezistenta. Iar daca avem o petrecere tematica, cel mai potrivit ar fi ca si candy bar-ul sa se conformeze temei alese. Acest lucru presupune, in primul rand, alegerea unor dulciuri adecvate, dar si a unui decor in care sa se regaseasca tema.

Daca, de exemplu, organizezi o petrecere de botez cu flori si fluturi, atunci prajiturile pot fi colorate si ornate cu fluturasi. Desigur, poti fi mai indraznet de atat si sa organizezi o petrecere pentru pasionatii de Star Wars sau de alte filme SF. Imagineaza-ti numai ce candy bar iesit din comun ati putea avea.

Si copiii apreciaza un candy bar tematic, mai ales daca tema este una haioasa: Cars, Elsa, petrecere cu pirati sau cu eroii in pijamale, toate acestea pot sa se regaseasca intr-un mod creativ si pe candy bar.
Iti poti lasa imaginatia sa alerge in fel si chip, atunci cand ai langa tine parteneri de nadejde, care sa te ajute cu toate detaliile.

Distribuie

Alte articole