Despre sarbatorile de iarna se spune ca le ofera oamenilor momente dulci, facandu-se astfel referire la clipele de tihna alaturi de cei dragi, la petrecerile mai mari sau mai mici cu oameni zambitori, la bradul impodobit si cadourile de sub el sau la marea trecere dintr-un an in altul.
Insa noi cand ne gandim la momentele dulci, ne referim in primul rand la gustul desavarsit al mousse-ului de ciocolata belgiana, la bezelele italienesti cu ganache de ciocolata, la crema de lamaie si piper de timur, la dragalasele macaroons. “Defect” profesional, recunoastem!
Dar ce-ar fi sa imbinam aceste momente dulci? Caci, pana la urma, ele nu se exclud una pe cealalta si, de altfel, se stie ca ciocolata aduce fericire si vanilia are efecte terapeutice.
Asa ca noi adunam frumusel cele mai bune ingrediente, ne retragem putin in laborator si incepem magia. Facem totul cu manutele noastre, nu trisam deloc-deloc, nu adaugam niciun pic de premix. Si nu iesim din laborator decat cand am ajuns la final, cand am adaugat si ultima migdala in minieclere si totul este delicios si spectaculos!
Mai apoi, incepem sa le asezam pe farfurii, farfurioare, suporturi dragalase. Mesterim de zor si le aranjam una cate una pentru ca ne place sa-ti oferim un candy bar perfect, care sa ia ochii si sa cucereasca inimile si papilele gustative ale invitatilor la petrecerea de Craciun sau de Revelion.
De sarbatori, candy bar-ul este binevenit! El poate fi decorat in ton cu aceasta perioada si, la fel ca la majoritatea petrecerilor, va fi piesa de rezistenta, punctul central in jurul caruia oamenii se vor aduna prima oara, ice breaker in materie de conversatii, motiv de bucurie si prilej de incantare a simturilor.
Ti-am facut pofta macar un pic? Inseamna ca esti pregatit sa ne studiezi tot meniul pentru candy bar! Iti amintim ca putem face si macaroons personalizate cu texte si figurine simpatice sau chiar cu sigla companiei.
Asa ca hai sa ne intalnim pentru a discuta despre petrecerea ta dulce de Craciun sau de Revelion!