021 320 20 30

Catering la micul dejun?

catering pranz

Atunci cand un eveniment (intalnire, training, conferinta etc.) a fost programat dimineata devreme, fie micul dejun, deja preparat, ii asteapta pe participanti in sala, fie prima pauza este programata cat de repede posibil, fiind, desigur, dedicata servirii primei mese a zilei. Continuarea »


Trendurile anului 2018 in catering (partea aII-a)

trenduri catering 2018

Daca in primul articol am discutat despre tendintele in catering pentru anul 2018, in acest articol vom vedea ce nu se recomanda sa se utilizeze/promoveze sau gateasca/serveasca in acest an.

Asadar, serviciile de catering profesionist trebuie sa evite:

Bufetul suedez impersonal

Pui, salata si paine cu usturoi. Ce plictiseala, nu? Din fericire, bufetul impersonal este pe cale de disparitie. Exista locuri in lume unde invitatii unui eveniment sunt rugati sa alcatuiasca ei insisi meniul. Continuarea »


Trendurile anului 2018 în catering (partea I)

catering trenduri 2018

Pentru un eveniment reușit, anul acesta serviciile de catering trebuie să respecte trendurile. Și asta pentru că tot mai mulți oameni sunt atenți la detaliile legate de modul în care arată mâncarea, cum este ea decorată, prezentată și servită. De altfel, tot mai multă lume urmărește cu interes emisiunile culinare – sau pe cele de tip concursuri de gătit, iar tânăra generație optează tot mai des pentru a lua masa în oraș. În plus, suntem tot mai atenți în ceea ce privește informațiile oferite de etichetele produselor. Continuarea »


Traditii de Anul Nou

la multi ani 2018

Revelionul este considerat in toate culturile un prag de trecere. Lasam in urma un an vechi, cu bune si cu rele, si ne pregatim sa intampinam noul an cu o serie de traditii si obiceiuri – in fiecare tara, altele – despre care suntem convinsi ca ne vor aduce noroc, belsug, sanatate, dragoste… si tot ce e mai bun pentru urmatoarele 365 de zile. Continuarea »


Traditii de Craciun

traditii craciun

Traditiile romanesti de Craciun sunt complexe, emotionante, incarcate de simboluri si semnificatii, si variaza usor de la o regiune la alta, avand insa numeroase elemente in comun.

– taierea porcului – sacrificarea porcului are la origine un obicei pagan, de pe vremea dacilor, cand acesta era sacrificat ca simbol al divinitatii intunericului care slabea Soarele in cea mai scurta zi a anului – 20 decembrie (Ignatul); Continuarea »


Meniuri pentru orice eveniment

Revelion meniu Bucuresti
Meniul pentru sarbatorile de iarna este poate cel mai greu de stabilit. Mesele de sarbatori aduna in jurul lor familie si prieteni, fiecare cu gusturile si preferintele sale, asa ca nu e deloc usor sa le oferi tuturor preparate care sa le faca placere. La PREMIER CATERING & EVENTS, am creat pentru voi o serie de meniuri pentru orice eveniment, cu accent in aceasta perioada pe petrecerile de Craciun si Revelion, astfel incat sa puteti alege si combina exact tipurile de preparate pe care le doriti, indiferent daca este vorba de preparate traditionale sau de preparate minimaliste, exotice, fusion etc, apartinand atat bucatariei romanesti, cat si celei internationale. Continuarea »


Masa de Craciun e gata!

catering meniu craciun

Asa e ca va e deja dor sa simtit prin toti porii ca este Craciunul? Vremea bucuriei in familiei, a sarbatoririi celor mai importante lucruri si momente, a recunostintei pentru tot ce avem mai drag. Craciunul este special atat prin modul festiv in care el este marcat, dar mai ales prin semnificatii, prin lumina pe care ne-o aduce in suflete, prin reimprospatarea principiilor de baza ale unei vieti frumoase: iertare, iubire, acceptare. Continuarea »


Catering pentru Revelion 2017-2018 Bucuresti

catering Bucuresti Revelion

O luna si ne despartim si de anul 2017. Cand a trecut atat de repede? Greu de spus, asa e? Important este insa sa fi trecut cu impliniri, cu bucurii, cu timp petrecut alaturi de cei care conteaza, dar si cu lectii invatate, cu bilanturi si promisiuni pentru anul care vine. Va suna cunoscut, nu? Insa, vestea buna e ca ne mai desparte inca o luna de 2018, asa ca avem suficient timp la dispozitie pentru toate acestea, dar si pentru organizarea… Revelionului! Una dintre cele mai iubite sarbatori, cand impletim tristetea constientizarii ca s-a mai dus un an cu bucuria faptului ca am ajuns pana aici si ca in fata noastra se asterne unul nou, pe care trebuie sa-l intampinam cu voie buna si cu o petrecere despre care sa povestim pana… la urmatorul Revelion. Continuarea »


Iata ce se poarta anul acesta de Craciun in materie de catering

catering craciun bucuresti
In fiecare an, sarbatorile de iarna vin parca tot mai devreme. Este, desigur, o iluzie data de nerabdarea tuturor de a se rasfata cat mai repede cu petrecerile, cadourile si, intr-un cuvânt, cu bucuria Craciunului. Orasul este deja impodobit – desi ne aflam la jumatatea lunii noiembrie – vitrinele strălucesc, încărcate de simbolurile mult asteptate – fulgi, brad, podoabe, globuri, beteala, cadouri… Continuarea »


Catering de succes, evenimente memorabile

Prestige (37 of 84)

Din seria evenimentelor remarcabile la care Premier Catering and Events a asigurat cateringul se numără și următoarele doua: lansare clinica Dr. Leahu si cocktail Electrica Furnizare in cadrul Festivalului George Enescu. Continuarea »


Jubileu UPB 50 de ani de Automatica si Calculatoare la Universitatea Politehnica din Bucuresti

facultatea_de_automatica_si_calculatoare

In luna octombrie a acestui an, Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti a implinit 50 de ani de existenta. Aceasta jumatate de secol de neintrerupta activitate universitara se traduce in prezent prin peste 4.500 de studenti in trei cicluri de studii si peste 200 de cadre didactice, ceea ce o situeaza in topul scolilor de Calculatoare, Tehnologia informatiei si Ingineria sistemelor din Romania. Continuarea »


Premier Catering: partener la concertul LIONS 100

concert invitati

Sambata, 14 octombrie, Ateneul Roman a fost gazda concertului caritabil aniversar „LIONS 100 – ROMÂNIA 100”. Organizat de Lions District 124 Romania în sprijinul persoanelor cu deficiențe de vedere, evenimentul face parte din programul Sight First II al Lions Club International si sarbatoreste implinirea a o suta de ani de activitate Lions in sprijinul comunitatii, alaturi de sponsori si parteneri din mediul de afaceri romanesc.

Continuarea »


Catering de Halloween

catering Halloween

Desi considerat o sarbatoare „imprumutata”, Halloween-ul a fost foarte repede inclus in calendarul prilejurilor de bucurie si petrecere ale romanilor, chiar daca, la origine, este vorba o sarbatoare care comemoreaza mortii.

Halloween-ul se celebreaza cu costume, decoratiuni și preparate culinare tematice, totul gravitand in jurul ideii de moarte, insa vazuta dintr-o perspectiva vesela. Predonima culoarea portocaliu a celebrilor dovleci sculptati in forma de cranii, dar si lumanarile, scheletele, panzele de paianjen, vampirii, vrajitoarele, fantomele sau chiar bufnitele si, in general, orice simbol relationat cu lumea de dincolo. Extrapoland, de Halloween te poti costuma, pana la urma, cum doresti, important este sa te simti bine. Continuarea »


Tipuri de catering

tipuri de catering

In acest articol vom explica si detalia cateva tipuri de catering. Exista si in acest domeniu, ca in orice industrie, anumiti termeni (vocabular tehnic, specific), a caror cunoastere este evident necesara unei comunicari fluide si eficiente intre furnizor si client.

Asadar, cateringul este, prin definitie, un serviciu profesionist care presupune in principal servicii de furnizare de mancare preparata, gata pentru a fi servita, dar si servicii conexe – logistica etc. Mancarea este pregatita fie in bucatariile proprii ale firmei, fie la fata locului (in cadrul anumitor evenimente, cum ar fi, de exemplu, cele tip cooking show sau unele in aer liber). Continuarea »


Fructele nu sunt doar desert

pasta dovleac

Din orice meniu de catering, indiferent pentru ce tip de eveniment, ocazie sau petrecere este acesta organizat, nu lipsesc fructele, cu atat mai mult in aceasta perioada, cand ne bucuram de o mare varietate de fructe de sezon. Insa acestea nu trebuie sa fie destinate doar deserturilor – unde sunt folosite ca ingrediente sau servite ca atare. Fructele confera un evantai de arome, echilibrand de multe ori savoarea mai multor tipuri de preparate, cum sunt salatele, sosurile, garniturile. Fructele aduc prospetime si energie, sunt bogate in vitamine si minerale, au un continut ridicat de apa si unul scazut de calorii. Continuarea »


Catering de nunta Bucuresti

catering nunta

Sezonul nuntilor este in plina desfasurare. Iar unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca un astfel de eveniment major sa decurga conform planului este alegerea meniului de nunta. Mancarea servita pe parcursul desfasurarii nuntii nu mai este de mult alcatuita din acele feluri tipice, traditionale, din coresetul carora nu indraznea nimeni sa iasa. Continuarea »


Secretele unui catering corporativ de succes

catering corporativ bucuresti

Toamna este anotimpul prielnic unui numar mare de evenimente corporative. Toata lumea s-a intors din vacante cu bateriile incarcate si este gata sa-si reia activitatea sau sa se implice in proiecte noi. Evenimentele corporative marcheaza adesea inceputul acestor proiecte sau, dupa caz, incununeaza cu stil sfarsitul lor. Insa indiferent de momentul cand este organizat, fiecare astfel de eveniment poate fi o reusita daca se urmeaza cativa pasi simpli si eficienti. Din experienta noastra, acestia sunt: Continuarea »


Catering desert

catering desert

O masa fara desert seamana cu un roman fara final. Cumva, lipseste ceva. Cumva, ai senzatia ca mai trebuie sa urmeze deznodamantul si ramai in asteptare. Desigur, de la nicio masa asigurata de PREMIER CATERING & EVENTS nu lipseste desertul, reprezentat de numeroase tipuri de prajituri, dulciuri, tarte, sufleuri, budinci, inghetate, patiserie si lista ramane deschisa. De fapt, desertul reprezinta punctul culminant al mesei si o ocazie de neratat pentru a face o ultima si spectaculoasa impresie. Continuarea »


Catering aperitive

aperitiv mancare

Indiferent de tipul evenimentului pe care trebuie sa-l organizezi – cocktail, cina festiva, receptie, petrecere privata / corporate etc – de la masa nu pot lipsi micile gustari calde sau reci care se servesc intotdeauna primele (sau chiar singurele). Fie ca sunt prezentate sub forma de bufet suedez, fie ca exista chelneri care se plimba cu tavile printre invitati, aperitivele sunt menite sa deschida apetitul pentru mancare, dar si pentru socializare. De aceea, catering aperitive primeste intotdeauna o atentie deosebita din partea gazdelor oricarui eveniment. Continuarea »


Catering de toamna

toamna mancare

In locul clasicelor „Bun venit, septembrie” si ”Bine ai venit, toamna”, saptamana aceasta va prezentam cinci ingrediente fara de care un catering de toamna nu ar avea niciun farmec.

Fiecare anotimp este cel mai bine pus in valoare de catre produsele de sezon. Iar toamna este privilegiata din acest punct de vedere, bogatia pamantului regasindu-se in toata splendoarea si deliciul sau pe platourile si in farfuriile celor mai gustoase mese ale perioadei. Continuarea »