Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, firma noastra acorda o deosebita importanta acestui aspect si informeaza consumatorii de potentialii alergeni pe care produsele noastre ii contin.
Informatiile referitoare la alergenii potentiali sunt intotdeauna furnizate consumatorilor nostri, aceste informatii vor fi furnizate la solicitarea expresa a consumatorului.
Rugam in acest sens consumatorii care stiu ca au probleme legate de potentiali alergeni inainte de a plasa comanda sa solicite informatii suplimentare referitoare la potentialii alergeni.
Alergenii sunt proteine care provoaca o reactie exagerata a sistemului imunitar. In general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentati fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, scortisoara, boia sau seminte de telina.
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de plasarea comenzii.
Va multumim pentru intelegere si va asiguram de tot suportul nostru!