021 320 20 30

Adaptabilitatea, cheia succesului în business

Pandemia globală cu care ne confruntăm în aceste momente a schimbat (și va schimba) multe obiceiuri și business-uri. Felul în care ne vom vedea unii cu alții, felul în care vom lua masa la restaurant sau călătoriile se vor schimba cel puțin pentru o perioadă.

Evident, aceste schimbări pot să sperie atât antreprenorii, dar mai ales consumatorii.

Putem vedea toate aceste schimbări ca un pas înapoi sau putem găsi soluții să ne bucurăm în continuare de lucrurile importante pentru noi. Totul în deplină siguranță.

Când vine vorba despre evenimente, cu siguranță putem spune că este un sector foarte impactat de restricțiile și măsurile de siguranță impuse de autorități spre binele tuturor. Totuși, măsurile de relaxare (treptată) introduse ne oferă oportunități de a ne bucura de evenimente (fie private sau în cadrul companiilor) într-un cadru mai restrâns.

Noi, cei de la Premier Catering, venim în întâmpinarea celor care vor să organizeze un eveniment cu 2 oferte absolut delicioase și adaptate acestor vremuri. Ne-am concentrat pe a crea oferte destinate unui număr mai mic de participanți, prietenoase cu bugetul organizatorilor, dar oferind savoarea și gustul care să transforme aceste evenimente în momente de neuitat.

Inspirația pentru cele două meniuri vin din locuri dragi nouă: România și Grecia. Ingredientele alese pentru aceste meniuri sunt reprezentative pentru tradițiile celor două bucătării, de la fructele de mare din zona Mediteranei până la delicioasele chifteluțe autohtone.

Vă invităm în pagina de meniu pentru a vedea cele 2 meniuri în detaliu.

Și nu uitați, un eveniment reușit este dat de oameni și de intensitatea momentului creat. Deci un eveniment mai restrâns nu poate fi decât un eveniment mai intens, mai intim și mai delicios.


Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00

  • :