Adaptabilitatea, cheia succesului în business

Pandemia globala cu care ne confruntam în aceste momente a schimbat (si va schimba) multe obiceiuri si business-uri. Felul în care ne vom vedea unii cu altii, felul în care vom lua masa la restaurant sau calatoriile se vor schimba cel putin pentru o perioada.

Evident, aceste schimbari pot sa sperie atat antreprenorii, dar mai ales consumatorii.

Putem vedea toate aceste schimbari ca un pas înapoi sau putem gasi solutii sa ne bucuram în continuare de lucrurile importante pentru noi. Totul în deplina siguranta.

Cand vine vorba despre evenimente, cu siguranta putem spune ca este un sector foarte impactat de restrictiile si masurile de siguranta impuse de autoritati spre binele tuturor. Totusi, masurile de relaxare (treptata) introduse ne ofera oportunitati de a ne bucura de evenimente (fie private sau în cadrul companiilor) într-un cadru mai restrans.

Noi, cei de la Premier Catering, venim în întampinarea celor care vor sa organizeze un eveniment cu 2 oferte absolut delicioase si adaptate acestor vremuri. Ne-am concentrat pe a crea oferte destinate unui numar mai mic de participanti, prietenoase cu bugetul organizatorilor, dar oferind savoarea si gustul care sa transforme aceste evenimente în momente de neuitat.

Inspiratia pentru cele doua meniuri vin din locuri dragi noua: Romania si Grecia. Ingredientele alese pentru aceste meniuri sunt reprezentative pentru traditiile celor doua bucatarii, de la fructele de mare din zona Mediteranei pana la delicioasele chiftelute autohtone.

Va invitam în pagina de meniu pentru a vedea cele 2 meniuri în detaliu.

Și nu uitati, un eveniment reusit este dat de oameni si de intensitatea momentului creat. Deci un eveniment mai restrans nu poate fi decat un eveniment mai intens, mai intim si mai delicios.

Distribuie

Alte articole