8 martie este despre curaj si autenticitate

8 martie catering

Exista o sumedenie de lucruri pe care in zilele noastre le luam ca atare, fara sa ne mai intrebam de unde vin, cum de le avem, oare le meritam. De exemplu, fructele exotice, hainele de firma, licuricii sau ziua de 8 martie.

Toata lumea serbeaza femeia: mama, sora, iubita, prietena, vecina – toate sunt inconjurate de flori si de iubire in zilele noastre si presupunem, astfel, ca ziua de 8 martie este una izvorata din gingasie si compasiune, din empatie si preaplin de respect fata de aceste fiinte.

Insa lucrurile nu stau deloc asa: aceasta zi are la baza curajul unor femei care si-au luat inima in dinti si au protestat impotriva regimului, declansand astfel Revolutia Bolsevica din 1917. Mai apoi, URSS a adoptat in mod oficial ziua de 8 martie ca Zi a Femeii, in memoria acestor evenimente.

Asadar, aceasta zi este cu atat mai plina de semnificatii, cu cat acum stim ca celebram femeia in deplinatatea sa, cu toate rolurile pe care le are in vietile noastre, dar si cu istoria sa, cu intreaga poveste. O celebram pe de-a intregul, cu toata vulnerabilitatea si autenticitatea sa. Ziua de 8 martie nu este numai despre rasfat si relaxare, ci si despre un respect imens fata de ceea ce semnifica femeia.

De 8 martie, ofera-i experiente frumoase

Desigur, recomandarea noastra este sa ne respectam si sa ne iubim pe toata perioada anului, insa haideti sa profitam si de aceasta zi pentru a le arata aprecierea femeilor din viata noastra. De 8 martie, noi iti propunem sa-i oferi o experienta culinara frumoasa si memorabila.

Fie ca alegi sa iesiti doar voi doi intr-un restaurant chic sau in locul ei preferat, fie ca organizezi o petrecere dedicata femeilor, mancarea pregatita cu grija cu siguranta va face mare senzatie. Asa ca asigura-te ca aceasta este din plin, iar daca esti tu organizatorul petrecerii, alege o firma de catering cu care sa rezonezi si care sa inteleaga importanta acestei zile.

Indulceste-i ziua cu prajituri

Dulciurile nu ar trebui sa lipseasca de la o astfel de petrecere. Asa ca ai grija ca ele sa fie din plin, din sortimente diferite, in culori atractive si gusturi diverse. Stim ca femeile si dulciurile sunt intr-o permanenta relatie complicata, insa de ziua lor, de regula, ele se imprietenesc si se lasa rasfatate, mai ales cand este vorba despre dulciuri fine si gust delicat.

Desigur, cadoul

Orice ai alege sa faci in aceasta zi, nu uita de cadou! Nu e nevoie sa fie ceva sofisticat sau extrem de scump, dar e musai sa fie pe placul ei si sa-i aduci fericire pe chip. Sigur are o slabiciune pentru anumite flori sau se bucura ca un copil cand primeste o carte, o agenda, un parfum sau orice alt lucru cu semnificatie pentru ea.

Distribuie

Alte articole