Retete de aperitive tipic spaniolesti

Bucataria internationala este un permanent izvor de inspiratie pentru a crea si adapta noi retete. In functie de gusturi si ingredientele preferate, acestea vor avea intotdeauna o discreta tenta exotica, ceea ce le situeaza in topul preferintelor multora dintre clienti.

Pentru aceasta saptamana, am ales doua retete cu savoar si culoare, via Spania. Sunt retete de aperitive aparent simple, insa de efect, prin combinarea gusturilor si aromelor.

Minitarte cu branza albastra (blue cheese)

Ingrediente

  • 100 gr ciuperci
  • 100 gr branza albastra
  • 300 gr smantana pentru gatit
  • Sare, piper, ulei de masline
  • Icre negre/rosii
  • Cosulete pentru tarte

Preparare

Ciupercile se toaca foarte fin si se calesc in putin ulei, pana cand se evapora toata apa din ele. Apoi se adauga smantana si condimentelele. Urmeaza branza albastra faramitata si continuam sa amestecam pana cand totul devine pastos. Se lasa la racit, dupa care se umplu cosuletele si se decoreaza cu icre negre/rosii, pentru un contrast vizual apetisant.

mini tarte cu ciuperci

Mini sandvisuri cu somon – patru combinatii

Avem nevoie de felii de paine toast fara coaja, taiate in patru patrate sau in patru triunghiuri (de asemenea, se pot folosi si feliute de paine prajita). Pe acestea se adauga urmatoarele ingrediente:

1.Mozarella, somon afumat, icre negre (optional, oregano pentru mozarella)

 

catering exeplu meniu

2. Marmelada de portocale, somon, ou fiert, icre negre

 

marmelada cu ou catering

3. Crema de branza cu ierburi fine, somon afumat si castraveciori murati

 

catering bucuresti

4. Felii de rosie, somon afumat, ardei rosu maruntit si icre negre

catering gustare

Rezultatele sunt absolut spectaculoase.

mini sandvisuri cu Mozarella


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Servicii de catering in Bucuresti pentru toate sectoarele.

Program de preluare comenzi : 08:00-20:00
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------