annou_bufet

Catering Revelion Silver

Bufet rece
Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers
Choux cu mousse de ton si ardei copt – 1 buc/pers
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi – 1 buc/pers
Cosulete cu alge de mare , somon si susan – 1 buc/pers
Terina de pui cu merisor si caise confiate – 1 buc/pers
Canape cu humus si avocado – 1 buc/pers
Bufet cald
Muschi de porc haiducesc cu bacon si carnati – 70 gr/pers
Piept de pui umplut cu cheddar si dovleac – 70 gr/pers
Gujon de salau cu busuioc – 70 gr/pers
Noodles cu legume – 100 gr/pers
Cartofi la cuptor cu ierburi aromatice – 100 gr/pers
Salata de varza rosie – 100 gr/pers
Sos de iaurt cu menta – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata – 30 gr/pers
Pret = 49 lei / pers fara TVA
Preturile nu contin TVA (TVA 5%).
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

Catering Revelion Gold

Bufet rece
Montado de Boquerones – 1 buc/pers
Cosulete cu rucolla,ou de prepelita si sos dijonnaise – 1 buc/pers
Miniquiche cu zucchini si pesto – 1 buc/pers
Frigarui de emmetaler cu strugure – 1 buc/pers
Bruschete cu piept de rata afumata - 1 buc/pers
Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
Bruschete cu camembert , nuci si struguri – 1 buc/pers
Choux cu foie de poulet si confit de citrice – 1 buc/pers
Cupa cu salata de telina,mar,piept de rata afumat – 1 buc/pers

Cupa cu salata tabouleh cu bulgur – 1 buc/pers


Bufet cald
Piept de pui Colorado – 70 gr/pers
Muschiulet de porc umplut cu masline verzi – 70 gr/pers
Frigarui de somon in sos teryiaki cu susan alb si negru – 70 gr/pers
Arancini cu gorgonzola – 100 gr/pers
Cartofi cu baby morcov si boabe de mustar la cuptor – 100 gr/pers
Salata coleslaw – 75 gr/pers
Sos de mustar Dijon – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata – 30 gr/pers
Pret = 69 lei/pers fara TVA
.Preturile nu contin TVA (TVA 5%).
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

Catering Revelion Platinium

Bufet rece
Canape cu crema de unt si icre rosii – 1 buc/pers
Minitarta cu smochine,gorgonzola si masline verzi – 1 buc/pers
Canape cu mousse de blue cheese si coacaze – 1 buc/pers
Crostini cu camembert,piersica si cirese maraschino – 1 buc/pers
Frangipane cu spuma de usturoi si creveti – 1 buc/pers
Macarons cu foie gras si crumble de fistic – 1 buc/pers
Bruschete cu miez de creveti si sofran – 1 buc/pers
Cupa cu salata de alge cu caracatita si susan – 1 buc/pers
Cupa cu cocktail de cruditati si ananas – 1 buc/pers
Bufet cald
Rulou de curcan cu prosciutto,emmentaler si tartufo - 70 gr/pers
Cotlet de porc cu mere coapte – 70 gr/pers
Confit de pulpa de rata cu piersici caramelizate – 70 gr/pers
File de salau cu sos Martini – 70 gr/pers
Varza rosie caramelizata – 100 gr/pers
Cartofi pommes parisienne cu parmezan – 100 gr/pers
Salata din baby spinach,branza de capra,mar si merisoare – 75 gr/pers
Salata iceberg,seminte de in,quinoa si sos de mustar – 75 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata – 30 gr/pers
Pret = 92 lei / pers fara TVA
.Preturile nu contin TVA (TVA 5%).
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane

Servicii logistice incluse:

Vesela necesara de unica folosinta premium: farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate, servetele.
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei SAU Prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara.
Fete de masa si mese pentru prezentare bufet daca este cazul.
Transport si preluare recipiente dupa eveniment.
O persoana ce va asigura aranjarea bufetului suedez , fara a ramane la eveniment.