Lunch bufet suedez

bufet-lunch1-mica

Lunch-ul este genul de eveniment ales de companii pentru a marca lansarea unui nou produs sau serviciu. Este petrecerea ideala pentru lansarea si atragerea de noi clienti , dar in acelasi timp este alegerea perfecta pentru o comunicare deschisa, constructiva de primire si oferire de feedback , intr-o ambianta placuta.

VARIANTA 1VARIANTA 2VARIANTA 3
Bufet receBufet receBufet rece
Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/persBruschete cu crema de branza cu marar - 1 buc/persBruschete cu prosciutto,crema de unt si rucolla - 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/persBruschete cu humus si pomodori secchi - 1 buc/persCosulete cu salata de alge,somon si susan - 1 buc/pers
Canape-uri cu salam crud-uscat si castravete - 1 buc/persMiniquiche Lorraine - 1 buc/persCosulete cu legume infuzate si blue cheese - 1 buc/pers
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi - 1 buc/persFrigarui de branza cu rosii cherry si menta - 1 buc/persCanape-uri cu ou de prepelita si germeni - 1 buc/pers
Cosulete cu salata de ton si porumb - 1 buc/persTapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/persMiniquiche cu broccoli si somon - 1 buc/pers
Cosulete cu salata de telina si nuca - 1 buc/persCosulete cu cocktail de cruditati - 1 buc/persFrigarui de branzeturi frantuzesti cu fructe confiate - 1 buc/pers
Canape-uri cu crema de unt si prosciutto - 1 buc/persLingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon - 1 buc/persTartar de somon cu perle de lamaie - 1 buc/pers
Bufet caldBufet caldBufet cald
Minisnitel piept de pui pane - 100 gr/persPui Shanghai - 70 gr/persFrigarui de somon in teryiaki si crusta de susan negru SAU Rulouri din pastrav servite cu sos limone - 70 gr/pers
Miniceafa de porc la gratar - 100 gr/persChiftelute (optional cu susan) - 70 gr/persPiept de pui caprese - 70 gr/pers
Ciupercute impesmetate - 40 gr/persMinicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola - 60 gr/persRulou de porc invelit in bacon cu mustar Dijon SAU Frigarui cu ficatei de pui si prune uscate - 60 gr/pers
Cartofi prajiti SAU Orez sarbesc - 200 gr/persDovlecei pane - 40 gr/persLegume la plita cu reductie de otet balsamic si parmezan SAU Noodles cu legume - 125 gr/pers
Salata de varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/persCartofi taranesti SAU Cartofi la cuptor cu ierburi aromate - 200 gr/persCartofi wedges SAU Morcovi caramelizati cu sos de rodie- 125 gr/pers
Paine feliata - 50 gr/persSalata varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/persSalata coleslaw - 75 gr/pers
Paine feliata - 50 gr/persMix de salate verzi cu seminte - 75 gr/pers
Paine feliata - 50 gr/pers
Bufet desert - 100 gr/persBufet desert - 100 gr/persBufet desert - 100 gr/pers
Desert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuitiDesert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuiti
Tiramisu homemade SAU cheesecake cu fructe de sezon homemade- servite la cupa
Apa minerala/plata - 150 ml/persApa minerala/plata - 150 ml/persApa minerala/plata - 150 ml/pers
Sucuri acidulate - 150 ml/persSucuri acidulate - 150 ml/persSucuri acidulate - 150 ml/pers
Pret: 9,25 euro/ persoana fara TVA.
Pret: 9,25 euro/persoana fara TVA.
Pret: 12,25 euro/persoana fara TVA.

Preturile nu contin TVA.

Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.
Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.
Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator.

Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu.

Servicii logistice incluse-valabile indiferent de varianta de meniu aleasa:

Vesela necesara de unica folosinta premium
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei SAU Prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara
Fete de masa
Mese pentru prezentare bufet daca este cazul
Transport
Preluare recipiente dupa eveniment

descarca