Catering doctorat
Bufet rece |
---|
Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/pers |
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers |
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi - 1 buc/pers |
Cosulete cu salata de ton si porumb - 1 buc/pers |
Cosulete cu salata de telina si nuca - 1 buc/pers |
Lingurite cu crema de unt si somon - 1 buc/pers |
Cosulete cu humus si pomodori secchi - 1 buc/pers |
Bufet cald |
Minifrigarui de pui marinate - 70 gr/pers |
Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola - 70 gr/pers |
Chiftelute cu susan - 70 gr/pers |
Ciuperci umplute cu ragu de legume - 40 gr/pers |
Dovlecei pane - 40 gr/pers |
Cartofi cu ierburi la cuptor - 200 gr/pers |
Salata de varza SAU Salata coleslaw - 100 gr/pers |
Salata de cus cus cu rosii si patrunjel SAU Salata cu naut si legume - 100 gr/pers |
Paine feliata |
Bufet desert - 100 gr/pers |
Cheesecake cu fructe de sezon SAU Tiramisu - servite la cupa |
Cafea ( lapte,zahar ,zaharina) - 150 ml/pers |
Selectie de ceaiuri - 150 ml/pers |
Pret = 10,50 euro/pers fara TVA |
Preturile nu contin TVA.
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.
Servicii logistice incluse:
- Vesela necesara de unica folosinta premium
- Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei;
- Servirea invitatilor inainte de sustinerea tezei cu 30 minute cu cafea si restul bauturilor ce se doresc a fi servite
- Asigurarea protocolului de 6 cafele si 6 sticle apa plata mica imbuteliata la 0,5 L pentru comisie
- Fete de masa ;
- Transport si preluare recipiente dupa eveniment;
- Debarasare;
- 1 persoana ce va asigura servirea in sistem bufet suedez pe durata desfasurarii evenimentului,dar nu mai mult de 4 ore;
- Se poate oferi serviciul achizitie bauturi la pret de hypermarket, inclusiv servirea acestora si paharele necesare.