Meniu catering Revelion meniu Silver

– Meniu cald toata noaptea –

Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei.

Bufet rece
Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/pers
Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers
Choux cu mousse de ton si ardei copt – 1 buc/pers
Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi – 1 buc/pers
Cosulete cu alge de mare , somon si susan – 1 buc/pers
Terina de pui cu merisor si caise confiate – 1 buc/pers
Canape cu humus si avocado – 1 buc/pers
Bufet cald
Rulada de porc cu piure de morcov – 80 gr/pers
Piept de pui umplut cu cheddar si dovleac – 80 gr/pers
Frigarui de pulpe de pui marinate in lapte de cocos,curry si lemongrass – 80 gr/pers
Noodles cu legume – 100 gr/pers
Cartofi la cuptor cu ierburi aromatice – 100 gr/pers
Salata de varza rosie – 100 gr/pers
Sos de iaurt cu menta – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata
Pret = 49 lei / pers fara TVA
Preturile nu contin TVA
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

SERVICII INCLUSE:
Vesela necesara unica folosinta : farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate,servetele
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Transport si preluare recipiente dupa eveniment
Fara personal servire-se asigura doar aranjarea bufetului suedez
Mese prezentare bufet daca este cazul