Meniu catering Revelion meniu Platinium

– Meniu cald toata noaptea –

Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei.

Bufet rece
Blini cu crema de unt si icre rosii – 1 buc/pers
Choux cu rucolla,ou de prepelita si sos dijonnaise – 1 buc/pers
Minitarta cu smochine,gorgonzola si masline verzi – 1 buc/pers
Canape cu terina de branzeturi nobile si ceapa caramelizata – 1 buc/pers
Lingurite cu guacamole si creveti – 1 buc/pers
Crostini cu camembert,piersica si cirese maraschino – 1 buc/pers
Crostini cu spuma de sunca,seminte de dovleac si hrean – 1 buc/pers
Lingurite cu bomboane din pate de rata in crusta de fistic si mousse de zmeura – 1 buc/pers
Canape cu miez de creveti si sofran - 1 buc/pers
Bufet cald
Piept de curcan cu andive si branza blue - 80 gr/pers
Porc cu ananas si sos dulce-acrisor SAU Porc teryiaki – 80 gr/pers
Fructe de mare cu sos limone – 80 gr/pers
Furnici in copac – 100 gr/pers
Cartofi cu mascarpone si ceapa verde – 100 gr/pers
Salata din baby spinach,branza de capra,mar si merisoare – 75 gr/pers
Salata iceberg,seminte de in,quinoa si sos de mustar – 75 gr/pers
Sos de soya – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata
Pret = 75 lei / pers fara TVA
Preturile nu contin TVA
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane

SERVICII INCLUSE:
Vesela necesara unica folosinta : farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate,servetele
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Transport si preluare recipiente dupa eveniment
Fara personal servire-se asigura doar aranjarea bufetului suedez
Mese prezentare bufet daca este cazul