Meniu catering Revelion meniu Gold

– Meniu cald toata noaptea –

Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei.

Bufet rece
Montado de Boquerones – 1 buc/pers
Crostini cu rucolla,prosciutto si parmezan – 1 buc/pers
Canape cu ou de prepelita si germeni – 1 buc/pers
Miniquiche cu praz si branza de capra – 1 buc/pers
Frigarui de emmetaler cu strugure – 1 buc/pers
Choux cu miez de creveti si sofran – 1 buc/pers
Lingurite cu crema de unt si somon – 1 buc/pers
Canape cu camembert si rodie – 1 buc/pers
Bufet cald
Frigarui de pui cu ierburi aromate si sos de rodie – 80 gr/pers
Rulada de porc umpluta cu masline verzi – 80 gr/pers
Frigarui de somon in sos teryiaki cu susan alb si negru – 80 gr/pers
Baby morcov cu broccoli,sos de unt si lamaie – 100 gr/pers
Cartofi zdrobiti cu ceapa verde,masline,patrunjel si rosii uscate – 100 gr/pers
Salata coleslaw – 75 gr/pers
Salata asiatica de morcovi – 75 gr/pers
Sos de mustar – 15 gr/pers
Sos sweet chilli – 15 gr/pers
Paine feliata
Pret = 57 lei/pers fara TVA
Preturile nu contin TVA.
Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.

SERVICII INCLUSE:
Vesela necesara unica folosinta : farfurii carton personalizate plastifiate,tacamuri unica folosinta cromate,servetele
Prezentare produse pe platouri,respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-lui pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei
Transport si preluare recipiente dupa eveniment
Fara personal servire-se asigura doar aranjarea bufetului suedez
Mese prezentare bufet daca este cazul