021 320 20 30

Eticheta unui cocktail party reusit

cocktail party catering

Petrecerile de tip cocktail au aparut acum ceva timp in urma, se presupune ca in jurul anilor 1900. Unele surse spun ca primele astfel de petreceri au avut loc in Londra, in timp ce altele vorbesc despre SUA. Asadar, nu suntem siguri de zona geografica in care au fost organizate pentru prima oara, insa cu siguranta ele nu au aparut in Romania. Continuarea »


Everybody loves burgers

burger catering
Burgerul (prescurtarea de la „hamburger”) este o varianta mai sofisticata a clasicului gratar pe care atat de des il consumam atunci cand iesim la iarba verde. Este mancarea ideala pentru o petrecere in aer liber, fie ca este corporate sau privata, si este cu atat mai bine primit de invitati, cu cat este preparat de cineva care ii cunoaste toate secretele. Continuarea »


Coffee break-ul ce-ti poate salva trainingul

Catering coffee break

Este vremea sa spunem lucurilor pe nume: exista si traininguri nereusite.
Suntem siguri ca ati participat macar la unul, deci stiti despre ce vorbim: trainer slab pregatit, plictisit, gata sa-i incarce si pe participanti cu plictiseala sa, informatii invechite si transmise fara entuziasm, power point-uri pline de text. Si lista este lunga. Continuarea »


Catering de post? Sigur ca da!

catering mancare de post

In lumea noastra, creativitatea este foarte pretuita, mai ales cand vorbim despre evenimentele corporate, unde pretentiile pot fi mai ridicate, uneori. Creativitatea este unul dintre punctele forte ale echipei PREMIER CATERING & EVENTS, care primeste cu entuziasm orice noua provocare.
Suntem in plin post, deci creativitatea este la cote maxime. Pe langa preparatele delicioase pe care ne angajam sa le servim oamenilor ce ne aleg, mai avem o sarcina importanta de dus la capat: sa spargem un mit legat de mancarea de post. Continuarea »


Tipuri de catering corporativ

Clientul corporate cauta intotdeauna excelanta atunci cand contracteaza un serviciu de catering corporativ si asta pentru ca insasi imaginea sa este in joc. De aceea, la PREMIER CATERING & EVENTS profesionalismul si calitatea sunt puncte de reper pentru intreaga noastra activitate, si, prin urmare, evenimentele corporate la care participam, un succes. Continuarea »


Cum sa ai succes inca de la inaugurarea afacerii tale

catering businessDecizia de a pune bazele unei noi afaceri nu este una usoara sau simpla, caci in spatele ei se afla un numar interminabil de ore de documentare, planificare, negociere si munca efectiva pentru a pune in practica si face realitate un vis. Indiferent de dimensiunile pe care le are, o afacere are nevoie inca din primele momente de viata de o puternica infuzie de capital de imagine, asa ca faimoasa maxima „less is more” (mai putin e mai mult) nu se aplica deloc in acest caz. Dimpotriva! Daca este vorba de o afacere care are si un sediu deschis publicului (sau numai viitorilor clienti si parteneri), atunci inaugurarea oficiala a acestuia nu trebuie semnalata doar in online, ci si in offline, printr-un eveniment la care sa fie invitati toate acele persoane care au legatura (sau potential) cu respectiva afacere. Acesta este un prilej perfect de socializare in plan de real, de cunoastere reciproca mai buna pentru a putea pune astfel bazele unor viitoare relatii de afaceri de succes. Continuarea »


Candy Bar? Daa!

candy bar bucuresti

Este aproape vara si meniurile evenimentelor incep sa includa elemente specifice acestui anotimp. De la fructe si legume de sezon, la bauturi tipice temperaturilor ridicate (pe baza de gheata, cocktailuri non alcoolice) si pana la deserturi variate (precum inghetatele) sau celebrele Candy Bar, tot mai apreciate si mai solicitate in cadrul serviciilor de catering. Desi nu sunt neaparat tipice unui anotimp anume, acestea pot fi mult mai spectaculoase in lunile in care evenimentele au loc in aer liber sau permit decorarea lor cu elemente naturale, menite sa dea o nota de prospetime in plus. Continuarea »


Trei intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru un corporate catering memorabil

catering Bucuresti

Mancarea si bautura au o importanta tot mai mare in lumea corporate, acestea favorizand relatiile interumane. O sedinta sau o negociere se detensioneaza daca pe masa tratativelor – sau in pauza – cu ajutorul unei firme de catering specializate – participantii se pot delecta cu preparate pregatite si servite in conformitate cu momentul zilei, durata si tipul respectivei intruniri. Continuarea »


Cinci aspecte de care trebuie sa tii cont la organizarea evenimentului companiei tale

Catering office

Despre evenimentele corporate niciodata nu se spune si nu se scrie suficient de mult și asta nu doar pentru ca sunt complexe si presupun un grad ridicat de atentie, spirit organizatoric si capacitatea de a rezolva mai multe probleme simultan, ci si pentru ca trendurile acestei nise sunt in continua schimbare.

Orice eveniment corporate primeste, inevitabil, „girul” companiei. Cu alte cuvinte, de reusita acestuia depinde modul in care imaginea companiei va fi perceputa pe mai departe. De aceea, decat un eveniment organizat la repezeala, doar ca sa fie „bifat” in lista de activitati a companiei, mai bine lipsa. Continuarea »


Trei tendinte in cateringul pentru evenimente in 2018

catering Bucuresti

Pentru a crea o impresie pozitiva durabila participantilor la un eveniment, mai ales daca este unul corporate, in calitate de organizator de evenimente, trebuie sa ai in vedere si tendintele anului in curs. Astazi vom detalia trei dintre acestea. Continuarea »


Evenimentele informale ale companiei

catering evenimenteIesiri la iarba verde, petreceri intre colegi sau alt tip de eveniment ce se cere celebrat la birou sunt doar cateva dintre ocaziile informale in care compania ta are nevoie de un serviciu de catering. Obiectivul suprem al tuturor acestor intruniri informale in cadrul companiei este acela de a solidifica relatiile dintre oameni si de a crea relatii noi intre colegii care nu se cunosc sau care inca nu au apucat sa socializeze. Iar asta presupune crearea unei atmosfere prietenoase si placute, la baza careia sta – trebuie sa recunoastem – mancarea. Nu este niciun secret ca mancarea buna sparge bariere si sare etape in procesul de cunoastere si socializare, „alimentand” relatiile pozitive dintre oameni. Continuarea »


Catering cu maxim de beneficii si minim de investitii

Catering cu maxim de beneficii si minim de investitii Pentru evenimentele companiei (petreceri, conferinte, seminarii, cursuri, training-uri etc) necesitatea unui serviciu de catering este cat se poate de evidenta. Dar asta nu inseamna, automat, ca managerii trebuie sa-si faca griji in legatura cu bugetele alocate serviciului de catering. Iata cateva sfaturi pe care vi le putem oferi din experienta noastra in legatura cu modalitatea in care un manager poate economisi inteligent fara ca acest aspect sa afecteze in vreun fel calitatea serviciului de catering oferit. Continuarea »


Corporate catering de Pasti

catering paste office

Vremurile se schimba si, odata, cu ele, si modul de a face business. Ne vom referi azi la cum s-au schimbat in ultimii ani intalnirile de afaceri, indiferent de amploarea acestora. Astfel, locul acelor plicticoase ore petrecute intr-o atmosfera scortoasa l-au luat intrunirile dinamice, pro-active, menite sa starneasca interes, completate de anumite „elemente extra”, cum ar fi mancare și diferite tipuri de bauturi, pentru a le conferi participantilor tot confortul necesar. Cu atat mai mult cand vine vorba de intalnirile corporative cu caracter festiv. Avand in vedere ca, in prezent, petrecem tot mai mult timp la serviciu, sarbatorile importante sunt marcate si aici. Iar acesta este momentul in care serviciile de corporate catering de Pasti intra in scena. Continuarea »


De ce tip de serviciu de catering ai nevoie pentru evenimentul tau?

catering bucuresti

Evenimente in cadrul companiei si team-building-uri sunt doar cateva dintre manifestarile profesionale menite sa construiasca si sa consolideze relatiile interumane,  altfel spus, sa-i aduca pe oameni impreuna pentru un scop comun, dar si pentru a… manca. Nu este niciun secret ca mancarea (precum muzica) poate sterge bariere sau obstacole si poate facilita comunicarea si socializarea (ca doar nu degeaba s-au inventat pranzurile/cinele de afaceri!). Continuarea »


Poti sa mananci sanatos si la evenimente

frigarui puiIn prezent, este tot mai dificil sa mananci sanatos, mai ales atunci cand nu esti acasa. Iar cand esti invitat la vreun eveniment, cu siguranta ca nu ai timp sa-ti pui astfel problema, cedand diferitelor tentatii dulci sau sarate sub forma de sneak-uri, fast-food sau prajituri de supermarket… si lista poate continua. In toate cazurile, e nevoie de autocontrol pentru a rezista ispitei, cu gandul atat la starea de bine a stomacului, cat si la silueta. Dar, desigur, nu trebuie sa fie mereu asa, fie ca este vorba de un eveniment, conferinta sau de un curs corporate, pentru ca noi va oferim alternativa: gama de meniuri create de PREMIER CATERING & EVENTS. Continuarea »


Alergiile si restrictiile alimentare versus catering

alergii_catering

Sa fii gazda in ziua de azi este mai dificil ca niciodata. Chiar daca este vorba de un eveniment privat sau de unul profesional, situatia este aceeasi, o gazda (sau organizatorii) trebuind sa tina cont de multe aspecte legate de invitatii/participantii care urmeaza sa ia parte la respectivul eveniment. Continuarea »


Catering la micul dejun?

catering pranz

Atunci cand un eveniment (intalnire, training, conferinta etc.) a fost programat dimineata devreme, fie micul dejun, deja preparat, ii asteapta pe participanti in sala, fie prima pauza este programata cat de repede posibil, fiind, desigur, dedicata servirii primei mese a zilei. Continuarea »


Trendurile anului 2018 in catering (partea aII-a)

trenduri catering 2018

Daca in primul articol am discutat despre tendintele in catering pentru anul 2018, in acest articol vom vedea ce nu se recomanda sa se utilizeze/promoveze sau gateasca/serveasca in acest an.

Asadar, serviciile de catering profesionist trebuie sa evite:

Bufetul suedez impersonal

Pui, salata si paine cu usturoi. Ce plictiseala, nu? Din fericire, bufetul impersonal este pe cale de disparitie. Exista locuri in lume unde invitatii unui eveniment sunt rugati sa alcatuiasca ei insisi meniul. Continuarea »


Trendurile anului 2018 în catering (partea I)

catering trenduri 2018

Pentru un eveniment reușit, anul acesta serviciile de catering trebuie să respecte trendurile. Și asta pentru că tot mai mulți oameni sunt atenți la detaliile legate de modul în care arată mâncarea, cum este ea decorată, prezentată și servită. De altfel, tot mai multă lume urmărește cu interes emisiunile culinare – sau pe cele de tip concursuri de gătit, iar tânăra generație optează tot mai des pentru a lua masa în oraș. În plus, suntem tot mai atenți în ceea ce privește informațiile oferite de etichetele produselor. Continuarea »


Traditii de Anul Nou

la multi ani 2018

Revelionul este considerat in toate culturile un prag de trecere. Lasam in urma un an vechi, cu bune si cu rele, si ne pregatim sa intampinam noul an cu o serie de traditii si obiceiuri – in fiecare tara, altele – despre care suntem convinsi ca ne vor aduce noroc, belsug, sanatate, dragoste… si tot ce e mai bun pentru urmatoarele 365 de zile. Continuarea »